Karriere Mediaroom

DACHSER Contract Logistics – alt under ét og samme tag

Med DACHSER Contract Logistics får du en kombination af vores globale transportnetværk og effektive lagertjenester, skræddersyede services og personlig rådgivning.

Vores kontraktlogistikløsninger er en intelligent og omfattende kombination af tjenester til forskellige forretningsenheder. Derfor kan vi levere skræddersyede logistikløsninger til store og mellemstore virksomheder fra industrien og detailhandlen. Alle funktioner i hele værdikæden er skræddersyet til din forsyningskæde. Vi kan give dig den optimale logistikløsning ved at kombinere omkostningseffektive standard services med individuelt tilpassede services.    

Mikado er et globalt, unikt Warehouse Management System (WMS). Systemet er integreret i hele transportprocessen, og vi udvikler det konstant. Mikado skaber maksimal transparens, kontinuitet og sikkerhed med globale softwarestandarder.

Flere behov – én løsning

Med vores integrerede lagertjenester får du den optimale kontraktlogistikløsning, og vi faciliterer din forsyningskæde. Med vores value added services – optimerer vi din logistik i alle dele af værdikæden.    

Vores transportnetværk er fundamentet for vores service. Vi er også til stede på de vigtigste indkøbs- og salgsmarkeder, og som din logistikpartner styrer vi dine globale aktiviteter på en fleksibel og effektiv måde.    

Vores eksperter i kontraktlogistik har en indgående viden om produkter, brancher og markeder. De designer og implementerer effektive logistikløsninger, som er skræddersyet til din virksomhed. De vejleder dig i forhold til tilbuddet, optimerer din virksomheds nuværende logistikkoncepter og produktionsprocesser og designer nye løsninger til dig.

Vi er på plads for dig: Vores netværk skaber nærhed og tillid

Vores lokale og nationale eksperter er til rådighed for dig som kvalificerede kontaktpersoner. Vores logistiktjenester bygger på ekspertviden over alt i DACHSER-netværket. Den viden vedligeholder vi og bygger videre på med uddannelsesprogrammer og udveksling af DACHSER Expert Warehouse Operations (DEWOs).   

Vi er til stede på verdens vigtigste indkøbs- og salgsmarkeder takket være vores transportnetværk. Med DACHSER Air & Sea Logistics får du en pålidelig partner til din kontraktlogistik med et globalt netværk for sø- og luftfragt.

Warehousing
Flere oplysninger
Value Added Services
Flere oplysninger