Karriere Mediaroom

Vores it giver sikkerhed og transparens

Glidende, globale logistiktjenester baseret på kraftfuld, intelligent it. Vores informationslogistik er det, der gør, at vi skiller os ud som en teknologisk innovator inden for logistikbranchen. Vores kernesystemer – såsom Domino, Mikado og Othello, EDI-centret som en kommunikationsplatform og vores logistikportal eLogistics, hvor du kan styre dine ordrer online – er alle eksempler på vores innovative it-løsninger. ActiveReport er vores værktøj til styring af forsyningskæden.

Det overvåger automatisk sendinger og leverer de højeste standarder inden for logistik. Vores it-løsninger optimerer din virksomheds logistikregnskab. Med vores standardiserede, globale netværkssystemer kan du konfigurere dine processer effektivt og med høj datasikkerhed.

Fleksibel, intelligent software til selv de mest krævende logistikbehov

Kvalitet gennem innovation: Vi opfylder dit behov for global transport og lagerserviceydelser med softwareløsninger, som vi udvikler internt. Med vores it-styrede logistik får du maksimal fleksibilitet på alle områder. Det giver transparens på tværs af alle logistikafdelinger, mens homogene systemer sørger for et konstant informationsflow. Med ugentlige opdateringer sørger vi for, at alle DACHSER-filialer bruger samme software. Vi har over 400 centrale og decentrale it-specialister i vores it-afdeling i Kempten (Tyskland) og La Verrie (Frankrig). Derudover har vi over 200 it-koordinatorer fordelt på filialer over hele verden, som står klar til at hjælpe dig med personlig it-support.

Du får også:

  • Backupforbindelser til alle filialer og en central hotline, der er åben hver dag, døgnet rundt
  • Antivirus- og anti-spam-beskyttelse i alle programmer
  • Driftssikkerhed og planlægning i tilfælde af nødstilfælde i alle systemer på tværs af filialer
  • Regler for fortrolighed, der gælder alle it-brugere på verdensplan
  • Vi udvikler løbende vores egne systemer og it-innovationer til fordel for vores kunder og for at øge effektiviteten ved at integrere vores processer

DACHSER IT punkt for punkt

Vores EDI-center: Din systemtolk, der sikrer et jævnt dataflow

Globale, it-baserede logistikprocesser fungerer kun, hvis alle parter taler det samme sprog. For at sikre et jævnt, hurtigt og pålideligt informationsflow mellem parterne, også ved de mere komplekse projekter, har vi vores eget EDI-center – en central kommunikationsplatform for udveksling af elektroniske data. EDI (Electronic Data Interchange) er vores systemtolk – den konverterer og overfører indkommende og udgående data til og fra alle forbundne systemer. Standardiserede og kundespecifikke interfaces hjælper os med nemt og hurtigt at integrere alle forretningsprocesser og udveksle relevant information og data.

Dine fordele:

  • Processikkerhed: Med standardiserede og tilpassede interfaces kan du integrere og optimere dine forretningsprocesser.
  • Forebyggelse af fejl og tidsbesparelse: Standardiserede og automatiske arbejdstrin styrer dine logistikprocesser med præcision.
  • Høj datasikkerhed og -tilgængelighed: Via den centrale kommunikationsplatform får du en direkte forbindelse til vores transportstyring og lageradministrationssysteme.
Vores egne datacentre sikrer databeskyttelse, -sikkerhed og -uafhængighed

Hos DACHSER er datasikkerhed en topprioritet . Vi var en af de første logistikserviceudbydere, som fik vores it certificeret i henhold til ISO 27001. Vi hoster alle kundedata på egne datacentre frem for at leje serverkapacitet fra tredjeparter – en del af vores centrale datastyring. Det, at vi har vores egne datacentre, giver mange fordele: Vi opererer under gældende love og har klare regler for datasikkerhed. Biometrisk adgang på vores serverlokationer garanterer maksimal sikkerhed. Med vores egne parallelle datacentre får du maksimal tilgængelighed døgnet rundt.

Høje sikkerhedstandarder takket være vores egen it-sikkerhed

Vores specialister fra it-sikkerhedsteamet sørger for maksimal sikkerhed i datastyringen. Vores globale it-struktur med standardiserede it-processer på centralt og decentralt niveau er et vigtigt middel til beskyttelse af alle data i systemet – inklusive dine egne.

Auf Nummer sicher

Lesen Sie das Interview mit dem DACHSER IT-Sicherheitsbeauftragten Christian von Rützen.

Mehr zu unseren Kundenanwendungen

eLogistics
Flere oplysninger
ActiveReport
Flere oplysninger