Karriere Mediaroom

DACHSER Fashion Logistics – logistikekspertise til modebranchen

Der er fart på i modebranchen. Der er kortere og kortere tid mellem lanceringen af nye kollektioner, og både modebranchen og detailhandlen har brug for effektive og pålidelige logistikstrategier, så varerne bliver leveret til salgsstedet så hurtigt som muligt og i perfekt stand. Derfor er det afgørende for virksomhederne i modebranchen, at deres logistikløsninger er finjusterede, optimerede, standardiserede og så fleksible som muligt. Vores DACHSER Fashion Logistics-eksperter kan sammensætte en logistikløsning, der er tilpasset specifikt til modebranchens komplekse forsyningskæder.

Med DACHSER Fashion Logistics som din logistikpartner får du branchespecifik ekspertise og adgang til vores globale netværk, kontraktlogistik og lagerløsninger. En anden fordel er, at vores integrerede IT-løsninger sikrer transparens og integration ved løbende at levere pålidelig og let tilgængelig data. Med de innovative transportsystemer Roll&GOH og ProFashional Box når dine kollektioner trygt frem til destinationen til det aftalte tidspunkt, så du får dit magiske øjeblik. Så kan dine kunder vælge deres favoritter fra det nye sortiment umiddelbart efter levering. Vores motto er – vi leverer de rette varer på rette tidspunkt i perfekt stand og til rette sted.

DACHSER Fashion Logistics
DACHSER Fashion Logistics

Spar tid og penge med vores service til transport af varer på bøjle

DACHSER Fashion Logistics har udviklet to innovative, miljøvenlige løsninger til hængende varer og flat packs, der leveres direkte til salgsstedet, og til brug under luftfragt, så du kan spare på omkostningerne: Roll&GOHogProFashional Box. Begge transportbure har en utrolig lang levetid og kan øge effektiviteten i din forsyningskæde betydeligt, og samtidig er det muligt at spore dem.

Roll&GOH

Med vores eksklusive transportbur Roll & GOH kan du på én gang sende varer på bøjle og flat packs til destinationer i hele Europa. Transportburet med hjul leveres direkte til butikken af vores chauffører uden behov for yderligere emballage. Det betyder, at bøjlevarerne ikke bliver krøllede under transporten, så de er klar til at hænges op i butikken med det samme. Vores eksperter har brancheerfaring og står klar til at rådgive dig om, hvordan du bruger transportburet effektivt, så du sparer både tid og penge. Transportburene med hjul er støjsvage og kan nemt trilles ind i butikken. Tøjet er sikkert pakket og beskyttet mod regn og støv. Det gør, at de sarte tekstiler er i perfekt stand og kan hænges op på tøjstativer og hylder i butikken med det samme og uden yderligere tidskrævende arbejde. Udover smart håndtering og korte leveringstider giver Roll&GOH dig mulighed for at reducere mængden af emballageaffald til gavn for miljøet.

Dine fordele:

 • Branchespecifik ekspertise
 • Transportservice af høj kvalitet ved hjælp af innovative transportbure
 • Personale med speciale i at løse transportbehov i modebranchen
 • Hurtige, pålidelige leveringer
 • Standardiserede processer og procedurer i alle vores filialer – i hele verden
 • Logistikløsninger, der er skræddersyet til dine behov
 • Global tilstedeværelse og styring af din forsyningskæde
 • Løbende overvågning og reduktion af din CO₂-udledning
 • Et robust europæisk transportnetværk med hurtig og fleksibel adgang til alle salgs- og indkøbsmarkeder i verden

Mere om DACHSER Fashion Logistics:

ProFashional Box    

Dette innovative transportbur muliggør ekstremt effektiv transport af tøj på bøjler og flat packs over hele verden via luftfragt. ProFashional Box er specielt optimeret til lasteenhederne inden luftfragt (ULD). Med ProFashional Box får du en innovativ emballageløsning, så du kan sende dine varer omkostningseffektivt og med den bedste beskyttelse. Den er nem at håndtere, pladsen i boksen er perfekt udnyttet, og den lange levetid taler for sig selv. En anden fordel er, at når boksen er tom, kan den foldes sammen til en flat pack, så den fylder så lidt som muligt ved transport.

Et robust logistiknetværk til modebranchen  

Med vores effektive og omfattende netværk kan vi håndtere transporten af dine varer til alle europæiske markeder og til de vigtigste markeder verden over. Vores omfattende sø- og luftfragtservices og lagerfaciliteter danner tilsammen et vigtigt fundament for at skabe stærke globale forsyningskæder.

Du får:

 • De samme standarder i hele Europa for logistikhåndtering og transparens fra start til slut i transportprocessen
 • Adgang til vores omfattende netværk for vejtransport, sø- og luftfragt
 • Transportservice af høj kvalitet med ensartede proces- og servicestandarder i hele netværket
 • Globale end-to-end-løsninger til indkøb, lager og distribution
 • Kvalitetssikring gennem automatisering og transparens ud fra fastlagte retningslinjer
 • Entargovores produktsortiment for transport i Europa – sikrer en ensartet høj kvalitet for dine forsendelser
 • Mere end 150 lagerlokaler i Europa med totalt 1,6 millioner m² lagerplads
 • Ensartede processer, der opfylder de højeste krav til sikkerhed og kvalitet
Bæredygtig logistik til modebranchen   

Vi opnår en betydelig reduktion af vores CO₂-udledning gennem vores brug af veksellad og trailere med dobbeltdæk samt megatrailere og modulvogntog, der øger kapaciteten. Vi bruger i stigende grad ellastbiler og elektriske ladcykler til levering i centrum af storbyer.