Karriere Mediaroom

Luftfragt – luft under vingerne med DACHSER Air & Sea Logistics

Vi bruger vores omfattende erfaring med at håndtere globale forsyningskæder og -processer inden for luftfragtsendinger. DACHSER Air & Sea Logistics tilbyder også charterservice som forsendelser af hele og delvise læs, samt ekspres- og kurerservice. Vi opererer gateways til global luftfragttrafik på strategisk udvalgte steder, og på den måde kan vi levere en effektiv fragtservice. Som en del af vores strategi arbejder vi udelukkende med pålidelige flyselskaber, der lever op til vores kvalitetskrav.

Vi har direkte kontakt med førende flyselskaber og lufthavne samt hyppige afgange med faste kapaciteter på strategiske steder til global luftfragt.

Vores luftfragtservice findes også som konsolideringsservice.

Kvalitet og sikkerhed med vores luftfragtservice

Vi tilbyder maksimal processikkerhed på alle niveauer i forsyningskæden med klart definerede processer samt pålidelige transittider og kapaciteter. Alle sendinger lever op til vores høje krav til kvalitet og sikkerhed. Du kan altid få personlig rådgivning, og med Tracking & Tracing kan du overvåge hele din forsyningskæde.

Vores luftfragtservice

  • Fuld transparens i hele logistikkæden
  • Transport af industri- og forbrugsvarer
  • Vores services spænder fra ekspres og kurér til delvis og fuld charter
  • Rådgivning om emballage, udstyr og dokumentation
  • Implementering af al præ- og videregående transport
  • Vores medarbejdere koordinerer din transport – fra dør til dør
  • Indkøb og koordinering af ad hoc-forsendelser
  • On-board kurerservice
  • Kompetent rådgivning om sikkerhedsregulativer
  • Rådgivning om told og toldklarering

Vi giver dig mulighed for at booke mere miljøvenlige transporter

Som en del af vores klimabeskyttelsesstrategi har vi tilføjet en ekstra bookingmulighed ved navn ”Sustainable Fuel”, når du booker luftfragt. Ved at blande Sustainable Aviation Fuel (SAF) kan vi reducere udledningen af drivhusgasemissioner med 30 procent. Denne mere miljøvenlige løsning tilbydes på alle ruter over hele verden mod et ekstra gebyr. For at bevise, at biobrændslet er købt, og at vi faktisk har opnået den lovede reduktion i CO2-udledningen, kan vi udarbejde en emissionsrapport efter anmodning. I det følgende år kan vi så udstede et certifikat, der angiver den samlede reduktion af drivhusgasemissioner, hvor mange SAF-liter, der er brugt, forbrugsåret og det nøjagtige indhold i det brændstof, der er brugt. 

Vi er klar i kontroltårnet

I vores kontroltårn sidder et kundeserviceteam, der er dedikeret til din virksomhed og håndterer den overordnede styring og koordinering af dine luftfragtsendinger.

Innovation og kvalitet

Vores logistikløsninger bygger på stærke partnerskaber. DACHSER er medlem af Lufthansa Cargo’s Global Partnership Program sammen med 10 andre førende logistikvirksomheder. Denne platform giver mulighed for professionel udveksling på højt niveau, innovation og bæredygtig, gensidig vækst. Det sikres også via vores medlemskab af World Air Cargo Organization (WACO).

Incoterms

Det vedhæftede PDF-dokument giver dig en oversigt over Incoterms 2020, som kan hjælpe dig i dit daglige arbejde.

Download