Karriere Mediaroom

Foreign Trade Compliance – told og sikkerhed i din forsyningskæde

DACHSER tilbyder serviceydelser i hele forsyningskæden, så vi kan håndtere din globale handel i henhold til juridiske og organisatoriske forhold. Vores eksperter hjælper dig for eksempel med at overholde globale regler for told og sikkerhed og beskytter dit vareflow. Vi arbejder aktivt sammen med dig helt fra begyndelsen.

Det betyder, at vi orienterer dig om aktuelle og relevante transport- og toldsikkerhedsregler. I dag er sikkerhed afgørende, når det drejer sig om luftfragt. Sikkerhed i dag bliver mere og mere kompleks, så vi hjælper dig med at overholde alle lovmæssige krav for en sikker forsyningskæde. DACHSERs logistikprocesser er globalt standardiserede og bliver konstant gennemgået og revideret af uafhængige instanser.

Globale transportvirksomheder er underlagt nogle særligt strenge sikkerhedsregler for import, især til USA, da toldmyndighederne har strammet lovgivningen som et led i bekæmpelsen af terrorisme. Vores toldeksperter har styr på processen og hjælper dig med at få dine varer ind i USA – nemt og hurtigt. Vi kan opfylde dine krav til levering og undgå bøder, straffe eller skade på dit omdømme ved at opfylde alle kommercielle krav.

Services für weltweit sichere Warenströme

DACHSER 10+2-Service

For at overholde 10+2-dokumentationen videresender vi de fortrolige forsendelsesdata til tolden. Vi bruger en webplatform godkendt af den amerikanske told til at gøre dette. Vi tager os gerne af din 10+2-dokumentation, selv hvis du har kontraheret en anden serviceudbyder til din transport.

Europæisk luftfartsikkerhed

Som en reguleret agent hjælper vi dig med at overholde den sikre forsyningskæde og rådgiver dig i forbindelse med din certificering som kendt afsender.

DACHSER USA: C-TPAT-certificering

DACHSER USA er C-TPAT-certificeret siden november 2005. Du nyder derfor godt af en forenklet toldklarering og hurtigere behandling ved amerikanske grænser.

Screeningsbehandling af din luftfragt

Vi får dine luftfragtsvarer gennem alle nødvendige sikkerhedskontroller.

Sikkerhedsdokumentation for last

Vi videresender elektroniske toldforsendelsesdata i overensstemmelse med de respektive krav fra modtagerlandet for din forsendelse.

TSA-screening af last (USA)

I følge kravene fra Transportation Security Administration (TSA) håndterer vi screening af luftfragtforsendelser på passagerfly. Dette vedrører alle forsendelser på fly til USA, fra USA og inden for USA. Kontrollen udføres på pakkeniveau i Certified Screening Facilities (CSF)

Højsikkerhedsforseglinger

Når det er nødvendigt og hensigtsmæssigt anvender vi højsikkerhedsforseglinger under transport af dine varer, hvilket imødekommer den påkrævede ISO/PAS-17712-certificeringsstandard. Efter læsning vedhæfter vi højsikkerhedsforseglinger til alle oversøiske fragtcontainere, der går til USA. Dette forhindrer uautoriseret adgang og gør det muligt at identificere manipulation.

ISPS-kode

Med en omfattende samling af tiltag til at forhindre angreb på skibe og i havne sikrer ISPS internationale forsyningskæder på en særligt effektiv måde. Ydermere har havnemyndigheder omfattende kontrolrettigheder og godkendelser, såsom adgangsrestriktioner, implementering af deres egne sikkerhedsprocesser eller isolering af havneområdet.

Sikkerhed af farlige varer

IATA Dangerous Goods Regulations (DGR) for transport af farlige varer med luftfragt og den International Maritime Code for Dangerous Goods (IMDG), som regulerer de internationale bestemmelser vedrørende transport af farlige varer med skib er absolut bindende for os.

Authorized Economic Operator (AEO)

Som Authorized Economic Operator (AEO) har vi de internationale toldmyndigheders fulde tillid. Derfor garanterer vi, som din logistikpartner, fordele i sikkerhedsrelaterede toldkontroller samt forenklede, hurtigere toldbehandling.

Mehr zu diesem Thema

Luftfragtssikkerhed
Flere oplysninger
Toldsikkerhed
Flere oplysninger