Karriere Mediaroom

Baner vejen for din karriere i logistik

En karriere inden for logistik har et fremragende fremtidsperspektiv i kraft af globaliseringen og det tættere og tættere netværk af globale transportruter. Med et job hos DACHSER kan du skabe din vej til en succesfuld karriere i et dynamisk og internationalt miljø. Hos os får du mulighed for personlig udvikling, uanset hvilket område du arbejder med. Du får ikke blot en føling med den hurtige udvikling inden for logistik hos DACHSER – du vil også være med til at forme den.    

Hos os er du velkommen, uanset om du er midt i et karriereskift; om du allerede er uddannet inden for branchen; om du søger et faglært job som lærling, hvor du får indblik i logistikkens spændende univers; og uanset om du vil starte som elev i en branche med internationale karrieremuligheder. Det vigtigste er, at du er oprigtigt interesseret i logistik og har en passion for god service.

En arbejdsgiver med karriereudvikling

Som en familieejet virksomhed med omkring 30.000 medarbejdere på verdensplan har vi stort fokus på vækst via innovation. Vi er en vigtig global drivkraft inden for branchen med vores brede udvalg af logistiktjenester, skræddersyede brancheløsninger og en intelligent, it-baseret styring af forsyningskæder.

DACHSER Career Management giver en individuel mulighed for yderligere uddannelse. Den støtter ikke kun vores medarbejdere teknisk, men hjælper dem også med at vokse i deres roller ved at tage opgaver og ansvar. Mange jobs bliver udbudt via vores interne DACHSER Academy.

Som del af en verdensomspændende DACHSER-familie lever du efter værdierne i vores virksomhedskultur. Det indebærer også interesse for fremmede kulturer og en respektfuld interaktion og gensidig anerkendelse i teamet.    Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Opdag karrieremulighederne hos DACHSER

Ledige stillinger
Praktik
Elever og lærlinge
Studerende