Mediaroom

DACHSER Denmark - management

I løbet af de seneste år har DACHSER udviklet sig til at være en af verdens førende logistikleverandører, blandt andet ved hjælp af et innovativt forretningskoncept. Virksomhedens innovative styrke bygger på DACHSERs Business Units, som skaber økonomisk stabilitet, og som omfatter hele porteføljen af logistikydelser.  

Virksomhedens ledere har de samme værdier og mål og arbejder for at styrke koncernen, så den kan fortsat kan imødekomme efterspørgslen. Deres ekspertise og arbejdsmetoder sikrer DACHSERs langsigtede lønsomhed.   

Find mere information om DACHSERs Executive Board på www.dachser.com.

René Sidor - Managing Director Nordics

René Sidor blev født i 1957. Han har en lang ledelseskarriere i transport- og logistikbranchen, hvor han blandt andet har været administrerende direktør for DanTransport og Country Manager for Panalpina i Danmark og Finland. Allerede som 16-årig tog René Sidor hul på sin speditøruddannelse hos DanTransport a/s i København. Den skulle blive startskuddet til en lang karriere i transportbranchen, både i indland og udland. I 2014 rykkede han så videre til DACHSER Denmark A/S, hvor han blev General Manager European Logistics for DACHSERs filial i Hvidovre.