Karriere Mediaroom

DACHSER Denmark - management

I løbet af de seneste år har DACHSER udviklet sig til at være en af verdens førende logistikleverandører, blandt andet ved hjælp af et innovativt forretningskoncept. Virksomhedens innovative styrke bygger på DACHSERs Business Units, som skaber økonomisk stabilitet, og som omfatter hele porteføljen af logistikydelser.  

Virksomhedens ledere har de samme værdier og mål og arbejder for at styrke koncernen, så den kan fortsat kan imødekomme efterspørgslen. Deres ekspertise og arbejdsmetoder sikrer DACHSERs langsigtede lønsomhed.   

Find mere information om DACHSERs Executive Board på www.dachser.com.

Dr. Tobias Burger - Managing Director Air & Sea Logistics EMEA

Dr. Tobias Burger, som er født i 1977, overtager rollen som Managing Director Air & Sea Logistics EMEA hos DACHSER og får ansvar for at styrke resultaterne i Europa, Mellemøsten og Afrika. Han har desuden titel af Deputy Director Air & Sea Logistics med ansvar for hele ASL-forretningssegmentets strategiske retning. Efter at have afsluttet sine studier og taget doktorgraden i virksomhedsledelse ved Ludwig Maximilian University i München arbejdede dr. Burger først i tre år som strategikonsulent i den interne konsulentafdeling hos Siemens AG. I 2009 blev dr. Burger ansat hos DACHSER, hvor han arbejdede sig op gennem forskellige lederstillinger, indtil han i 2019 fuldt ud helligede sig forretningssegmentet Air & Sea Logistics som Deputy Director og stedfortræder for COO Edoardo Podestà. Ud over at have ansvaret for den videre strategiske udvikling af forretningssegmentet besad han fra 2019 til 2021 stillingen som Head of Global Sales med ansvar for alle salgsrelaterede spørgsmål på globalt plan. Sidstnævnte funktion afgav han i foråret 2021, da han selv blev udnævnt til Managing Director of Business ASL EMEA. Derudover beholder han indtil videre sideløbende stillingen som Deputy Director of Air & Sea Logistics.

Wolfgang Reinel - Managing Director European Logistics North Central Europe

Wolfgang Reinel, der er født i 1963, har siden 2014 været Managing Director for Business Unit European Logistics North Central Europe (EL NCE) og er i denne egenskab medlem af Road Logistics Management Board og bestyrelsen i DACHSER SE. Tidligere ledede han DACHSERs globale kontraktlogistik og introducerede den strategiske planlægning (Balanced Scorecard/BSC) i landene i det nordlige Mellemeuropa (NCE). Han er ansvarlig for i alt 18 landeorganisationer i sin Business Unit EL NCE, som omfatter otte joint venture-selskaber.

Som Managing Director EL NCE er Wolfgang Reinel ansvarlig for forretningsudvikling og implementering af strategien for Road Logistics og Interlocking, hvor der tages hensyn til individuelle nationale (netværksrelaterede) krav.

René Sidor - Managing Director Nordic

René Sidor blev født i 1957. Han har en lang ledelseskarriere i transport- og logistikbranchen, hvor han blandt andet har været administrerende direktør for DanTransport og Country Manager for Panalpina i Danmark og Finland. Allerede som 16-årig tog René Sidor hul på sin speditøruddannelse hos DanTransport a/s i København. Den skulle blive startskuddet til en lang karriere i transportbranchen, både i indland og udland. I 2014 rykkede han så videre til DACHSER Denmark A/S, hvor han blev General Manager European Logistics for DACHSERs filial i Hvidovre.