Karriere Mediaroom

Luftfragtssikkerhed – sikkerheden for dine luftforsendelser

Det er vigtigt, at sikkerheden er i top, når det handler om transport af luftfragt på verdensplan. Dette ses tydeligt med de stadigt flere regulativer og juridiske retningslinjer. DACHSERs eksperter hjælper dig med at opretholde en sikker forsyningskæde og orienterer dig om alle juridiske ændringer. Det betyder, at du hurtigt kan justere at opfylde nye sikkerhedsregulativer i dine interne processer.

Vi udvikler også kontraktlogistik- og logistikkoncepter, som er skræddersyede til dit behov for sikker luftfragt. Som en tredjepartslogistikudbyder tilbyder vi pålidelig merværdi til din kontraktlogistik. Først og fremmest sparer du penge, tid og arbejdskræfter. Vores 3PL-certificering betyder, at du ikke skal udføre dyr fragtkontrol eller oplære medarbejdere i lovgivningen for civil luftfart. Vi håndterer både opbevaring og transport af dit gods med luftfragt som din 3PL.

Grundig screening sørger for, at din luftfragt er sikker

DACHSER bruger decentraliserede og centraliserede screeningmetoder for at overholde luftfartssikkerheden. Det kan for eksempel være visuelle inspektioner, sprængstofdetektorer, sporhunde eller manuelle gennemsøgninger. Derudover har vi fem egne gennemlysningsmaskiner i Tyskland. Vores eksperter inden for luftfartssikkerhed hjælper dig med at planlægge og gennemføre sikker fragt af dit gods i hele verden. Vi har standardiseret vores logistikprocesser i hele verden, og vi reviderer dem løbende.

Vores ekspertise inden for luftfragtsikkerhed:

  • Vi overholder alle regulativer for en sikker transport
  • Vi minimerer risici for skader, når vi læsser godset, og flyselskaber
  • Sikkerhedsforanstaltninger, der rækker ud over de lovpligtige krav
  • Pålidelig kontrol og håndtering af farligt gods
  • Specialister i farligt gods med alle former for transport til alle destinationer
  • Vi rådgiver dig, så vi kan skabe en sikker forsyningskæde
  • Vi rådgiver dig om målrettet certificering som ”kendt afsender"
  • Assistance ved officielle revisioner