Karriere Mediaroom

Transportsikkerhed – målbar kvalitet

Hos DACHSER prioriterer vi kvalitetssikringen af dine sendinger højt. For at kunne måle og kvantificere logistiktjenester har vi installeret et omfattende system for kvalitetssikring og kvalitetsstyring. Det er baseret på evalueringer og KPI’er, undersøgelser og it-systemer, som gør kvaliteten af vores tjenester transparent. De evaluerede data inkluderer   leveringskvalitet   transittid    eventuelle skader på varer eller forhindret levering hos modtageren konstant overvågning af køleforsyningskæden.

fuld transparens med systematisk sammenligning af mål og præstation

Vi har faste målværdier for disse kriterier, som overvåges konstant via analyser af eventuelle afvigelser. På den måde er kvalitetssikringen en fast proces i den daglige forsyningskæde. For at sætte disse kvalitetsparametre skal der først defineres nogle faste kriterier for resultater. Med entargo, classicline og vivengo har vi skabt ensartede præstationsprofiler med konsekvent høje kvalitetsstandarder, som du altid kan regne med.

Det er sådan, vi styrer kvaliteten af vores logistikperformance

  • AVI sammenligner mål og performance på adskillige kvalitetsparametre er baseret på vores standardiserede produkt- og serviceudbud
  • Vores medarbejdere får besked om eventuelle ændringer under transporten via vores værktøj til styring af forsyningskæden, ActiveReport.   
  • Omhyggelig sikring af last   
  • Øget vejsikkerhed med konturmærker bagpå og på siderne af semi-trailere   
  • Professionel rengøring af køretøjerne, både indvendigt og udvendigt   
  • Komplet temperaturstyring      
  • Tracking af sending ned på pakkeniveau

Kvalitetskontrol ved hjælp af softwarestandarder og databaser

Vi måler de definerede serviceforpligtelser med ensartede softwarestandarder og it-databaser. Det centrale element i vores kvalitetskontrol er ActiveReport, som er dit værktøj til styring af forsyningskæden. Med ActiveReport får både du og serviceafdelingerne i vores DACHSER-filialer information om eventuelle afvigelser i transporten via sammenligning af mål- og præstation i transportprocessen.   

Hos DACHSER Chem Logistics og DACHSER Food Logistics har vi etableret faste varespecifikke krav, som vi konstant overvåger elektronisk.

Sikring af læs på DACHSER-lastbiler

En anden kvalitetssikringsforanstaltning er en omhyggelig lastsikring på vores lastbiler, før rejsen begynder. Vi uddanner løbende vores lagermedarbejdere og chauffører i jævn og problemfri lastsikring, så godset får en sikker transport på vejen.