Mediaroom

Vi holder øje med toldreglerne

Vi klarer en problemfri transport over toldgrænser til dine varers destination. DACHSER har styr på alle gældende toldregler i de forskellige lande, da vi i årtier har været en hovedaktør på det internationale marked. Vi navigerer omhyggeligt dine forsendelser igennem de omfattende lokale og globale toldregler og koordinerer hele toldklareringsprocessen med de lokale myndigheder.

Vores status som en AEO giver fordele ved toldkontrol

DACHSER er certificeret af toldmyndighederne som en “Authorized Economic Operator” (AEO) – en af de første store logistikudbydere, som fik denne certificering. Dermed får du en sikkerhedsrelateret toldkontrol på verdensplan: Vores omfattende sikkerhedsstandarder for told gør ikke bare toldklareringen nemmere – de er også et kvalitetsstempel over for dine globale handelspartnere.

Fordele med toldklarering hos DACHSER

  • Du sparer tid og penge: Vores toldspecialister behandler alle toldformaliteter, så du får mere tid til din kerneforretning
  • Services: Blandt andet rådgiver vi dig om toldklarering og sørger for din registrering og centrale dataarkivering
  • Effektiv behandling: Den elektroniske eksportprocedure i ATLAS (automated tariff and local customs clearance system) sikrer hurtig og sikker håndtering

Hurtig transport med korrekt dokumentation

Vi faciliterer en smidig forsendelse, hvor vi har sørget for udkast til alle nødvendige tolddokumenter og dokumentation til andre myndigheder. Vi har kontakt til alle relevante serviceudbydere og instanser, såsom flyselskaber og rederier. Vores logistiksystemer er også tæt forbundet med lokale toldsystemer. Vores medarbejdere kan hurtigt identificere de nyeste regler og tage dem til efterretning. De står også for forsendelser fra tredjepartslande med direkte transport til andre EU-lande.