Karriere Mediaroom

Vi holder øje med toldreglerne

Vi klarer en problemfri transport over toldgrænser til dine varers destination. DACHSER har styr på alle gældende toldregler i de forskellige lande, da vi i årtier har været en hovedaktør på det internationale marked. Vi navigerer omhyggeligt dine forsendelser igennem de omfattende lokale og globale toldregler og koordinerer hele toldklareringsprocessen med de lokale myndigheder.

Fordele med toldklarering hos DACHSER

  • Du sparer tid og penge: Vores toldspecialister behandler alle toldformaliteter, så du får mere tid til din kerneforretning
  • Services: Blandt andet rådgiver vi dig om toldklarering og sørger for din registrering og centrale dataarkivering
  • Effektiv behandling: Den elektroniske eksportprocedure i ATLAS (automated tariff and local customs clearance system) sikrer hurtig og sikker håndtering

Hurtig transport med korrekt dokumentation

Vi faciliterer en smidig forsendelse, hvor vi har sørget for udkast til alle nødvendige tolddokumenter og dokumentation til andre myndigheder. Vi har kontakt til alle relevante serviceudbydere og instanser, såsom flyselskaber og rederier. Vores logistiksystemer er også tæt forbundet med lokale toldsystemer. Vores medarbejdere kan hurtigt identificere de nyeste regler og tage dem til efterretning. De står også for forsendelser fra tredjepartslande med direkte transport til andre EU-lande.

Klar til brexit

Har du brug for mere viden om, hvordan du kan forberede dig på brexit? Klik her for at få mere information om de vigtigste punkter.

Download