Karriere Mediaroom

Vi holder øje med toldreglerne

Vi klarer en problemfri transport over toldgrænser til dine varers destination. DACHSER har styr på alle gældende toldregler i de forskellige lande, da vi i årtier har været en hovedaktør på det internationale marked. Vi navigerer omhyggeligt dine forsendelser igennem de omfattende lokale og globale toldregler og koordinerer hele toldklareringsprocessen med de lokale myndigheder.

Vores status som AEO giver fordele i toldkontrol

Lokale toldmyndigheder i flere lande har certificeret DACHSER som "Authorized Economic Operator" (AEO). Vi er en af de første store logistikudbydere, der får denne certificering. Vi fremsender gerne en oversigt over de relevante lande efter anmodning.Certificeringen medfører sikkerhedsrelaterede fordele i forbindelse med toldbehandling over hele verden – fordele, som vi kan sende videre til vores kunder. Vores omfattende toldgodkendte sikkerhedsstandarder forenkler ikke kun toldklareringen, men repræsenterer også en blåstempling over for dine globale handelspartnere.

Fordele med toldklarering hos DACHSER

  • Du sparer tid og penge: Vores toldspecialister behandler alle toldformaliteter, så du får mere tid til din kerneforretning
  • Services: Blandt andet rådgiver vi dig om toldklarering og sørger for din registrering og centrale dataarkivering
  • Effektiv behandling: Elektroniske toldprocedurer sikrer hurtig og sikker håndtering

Hurtig transport med korrekt dokumentation

Vi faciliterer en smidig forsendelse, hvor vi har sørget for udkast til alle nødvendige tolddokumenter og dokumentation til andre myndigheder. Vi har kontakt til alle relevante serviceudbydere og instanser, såsom flyselskaber og rederier. Vores logistiksystemer er også tæt forbundet med lokale toldsystemer. Vores medarbejdere kan hurtigt identificere de nyeste regler og tage dem til efterretning. De står også for forsendelser fra tredjepartslande med direkte transport til andre EU-lande.