DACHSER Air & Sea Logistics styrker sine aktiviteter i Norden  

Den 1. januar tiltrådte Mattias Kellgren stillingen som Managing Director Air & Sea Logistics Nordic. Logistikudbyderen optimerer samtidig sine sø- og luftfragtaktiviteter ved at ændre organisationen, så DACHSER Air & Sea Logistics Nordic bliver en del af forretningsenheden DACHSER Air & Sea Logistics EMEA.

52-årige Mattias Kellgren kommer til DACHSER med mere end 30 års erfaring fra sø- og luftfragtbranchen.
52-årige Mattias Kellgren kommer til DACHSER med mere end 30 års erfaring fra sø- og luftfragtbranchen.

På det nordiske marked for sø- og luftfragt har DACHSER været aktiv i Danmark siden 2005, i Finland siden 2013 og i Sverige siden 2019. De tre lokale forretningsben slås nu sammen i den fællesnordiske virksomhed DACHSER Air & Sea Logistics Nordic, der ledes af Mattias Kellgren, Managing Director Air & Sea Logistics Nordic.

Vores lokale ekspertise i hele Norden i synergi med vores globale netværk gør, at vi har alle tiders mulighed for at tilbyde vores kunder adgang til de globale markeder.

Mattias Kellgren, Managing Director Air & Sea Logistics Nordic

"Med sin brede ekspertise fra sø- og luftfragtbranchen bliver Mattias Kellgren en nøglespiller, nu hvor vi samler de nordiske sø- og luftfragtaktiviteter under ét tag. Med Mattias ombord ser vi frem til yderligere at udvikle vores aktiviteter i Norden," udtaler Marc Meier, Managing Director ASL EMEA.

DACHSER Air & Sea Logistics Nordic har fem afdelinger rundtom i Norden. Afdelingerne er strategisk placeret i København, hvor der er gode forbindelser til Skandinaviens største lufthavn, Københavns Lufthavn, i Göteborg, som har Skandinaviens største eksporthavn, og i Finland, der er hjemsted for tre filialer, hvoraf den største ligger ved siden af Helsinki lufthavn med mange forbindelser til det asiatiske marked.

En stærk spiller på det nordiske marked

52-årige Mattias Kellgren kommer til DACHSER med mere end 30 års erfaring fra sø- og luftfragtbranchen. Siden 1995 har han haft flere tunge stillinger hos Kuehne + Nagel, herunder som National Ocean Freight Director for Sverige og Branch Manager i Malmø. Hans seneste rolle var som Managing Director for CEVA Logistics Nordic.

Fra DACHSER Swedens afdeling i Malmø bliver Mattias Kellgren ansvarlig for udviklingen af DACHSER Air & Sea Logistics Nordic. Han bliver også en del af DACHSER Nordics ledelsesteam, der holder til i Regional Office Nordic i Hvidovre, og som udover Mattias også består af René Sidor, Managing Director Nordic med ansvar for European Logistics i regionen, og Per Lund, Financial Director Nordic.

"Det er fantastisk at blive en del af DACHSER. Vores lokale ekspertise i hele Norden i synergi med vores globale netværk gør, at vi har alle tiders mulighed for at tilbyde vores kunder adgang til de globale markeder," fortæller Mattias Kellgren.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic