Tilbage
climate

DACHSER Denmark udnævner en Country Manager for vejtransporten

I et tiltag for at styrke logistikleverandørens ledelsesstruktur i Danmark og fortsætte de seneste års stime af positive resultater, har DACHSER Denmark udpeget en Country Manager, der skal stå i spidsen for selskabets danske aktiviteter inden for vejtransport.

Peter Hut, Country Manager for DACHSER Denmark
Peter Hut, Country Manager for DACHSER Denmark

Peter Hut (43), General Manager for DACHSER Denmark i Hvidovre, er den 1. juli 2023 udnævnt til Country Manager for DACHSER European Logistics Denmark. Han fortsætter i sin rolle som General Manager for Hvidovrefilialen sideløbende med ansvaret som Country Manager. Indtil nu har rollen som Country Manager for Danmark været varetaget af René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic.

De seneste års kriser har vist os, at en stor del af vores identitet som virksomhed bygger på vores evne til at skabe langvarige relationer til både vores medarbejdere, kunder og servicepartnere. Det er en egenskab, der gør os til en pålidelig logistikleverandør og et trygt valg af samarbejdspartner, og det skal vi blive ved med at være.

Peter Hut, Country Manager for DACHSER Denmark

”Hvis vi i de kommende år skal kunne fortsætte vores vækstrejse i Danmark, må vi sørge for at være på forkant med markedsudviklingen. Derfor styrker vi nu vores ledelsesstrukturer i Skandinavien,” udtaler René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic.

Vil fortsat være en pålidelig logistikleverandør

Peter Hut har 22 års erfaring fra logistikbranchen og DACHSER. Han har blandt andet boet og arbejdet for DACHSER i Danmark, Sverige, Tyskland og England, hvor han var med til at etablere en filial i Dartford. De seneste godt 10 år har han haft ansvaret for at lede filialer i DACHSERs nordiske vejtransportnetværk, først i Stockholm, derefter Göteborg og endelig i Hvidovre.

”Jeg ser frem til at være med til at præge og fortsætte den spændende udvikling, som DACHSER Denmark er inde i,” fortæller Country Manager Peter Hut. ”Vi har blandt andet iværksat flere initiativer for at gøre vores transporter mere bæredygtige. Den grønne omstilling af den tunge vejtransportsektor er noget, vi gerne vil bidrage til, og vi har allerede taget de første skridt i den rigtige retning. Men vi har stadig meget at lære for at kunne bruge de eksisterende muligheder så effektivt som muligt og samtidig præge udviklingen af fremtidige teknologier.”

Logistikudbyderen har et klart strategisk mål om at være kundernes førstevalg, når det gælder integrerede logistisktjenester, og samtidig en stabil og pålidelig partner for sine samarbejdspartnere. En forudsætning for dette er en tæt dialog med virksomhedens kunder og samarbejdspartnere i et omskifteligt marked.

”DACHSERs force er vores stykgodsnetværk,” forklarer Peter Hut. ”Men de seneste års kriser har vist os, at en stor del af vores identitet som virksomhed bygger på vores evne til at skabe langvarige relationer til både vores medarbejdere, kunder og servicepartnere. Det er en egenskab, der gør os til en pålidelig logistikleverandør og et trygt valg af samarbejdspartner, og det skal vi blive ved med at være.”

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic