DACHSER Nordic ansætter ny HR Manager

Annette Johannesson er ny HR Manager for logistikvirksomheden DACHSERs nordiske hovedkontor på Avedøre Holme i Hvidovre med ansvar for HR-aktiviteterne i de ni filialer i Danmark, Sverige og Norge.

Annette Johannesson, ny HR Manager Nordic for DACHSER.
Annette Johannesson, ny HR Manager Nordic for DACHSER.

Den 1. januar 2023 overtog Annette Johannesson ansvaret som HR Manager Nordic. Hun har gennem mange år opbygget stor erfaring inden for strategisk HR-arbejde på nordisk niveau i store internationale virksomheder. Hun har blandt andet arbejdet hos Estée Lauder Cosmetics, hvor hun var HR Director Nordic, og senest hos Total Energies A/S, hvor en af rollerne var som HR-chef for Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Annette Johannesson har været vant til at navigere i store organisationer, hvilket vil være en fordel i arbejdet med den videre udvikling af vores nordiske HR-afdeling.

René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic

Som vores nye HR Manager vil Annette Johannesson især kunne bidrage med en solid og bred erfaring inden for HR i nordisk regi,” udtaler René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic. ”Samtidig har Annette været vant til at navigere i store organisationer, hvilket vil være en fordel i arbejdet med den videre udvikling af vores nordiske HR-afdeling.”

Annette Johannesson skal blandt andet være med til at udvikle og implementere HR-strategier og drive den fortsatte udvikling mod en mere digitaliseret HR-afdeling hos logistikvirksomheden:

”Jeg kan godt lide, at DACHSER er internationalt orienteret og stort geografisk. Vi har et miks af timelønnede og fastansatte, og vores HR-kompetencer er spredt ud over Skandinavien, så kompleksiteten i ledelsesopgaven er høj,” fortæller Annette Johannesson, HR Manager for DACHSER Nordic. ”Jeg kan HR, men har stadig meget at lære om spedition og logistik. Logistik ser ud til at være en spændende branche, som jeg nu skal få en god fornemmelse af.”

Mennesket bag logistikken

Nogle af de projekter, der står og kalder kraftigst på HR Managerens opmærksomhed, er de nært forestående overenskomstforhandlinger, en medarbejdertilfredshedsundersøgelse, digitalisering og et intensiveret arbejde med employee value proposition og employer branding.

”Jeg ser især frem til at arbejde med employer branding. Det er en ny disciplin, der er blevet nødvendig, fordi ikke bare kampen om talenter, men kampen om medarbejdere er blevet så hård. Vi har fået nogle generationer, der stiller nogle andre krav til det at gå på arbejde. Derfor skal vi også blive mere digitaliserede og mindre papirdrevne inden for HR og lære at måle på det, vi laver.”

Men først af alt har Annette Johannesson fokus på at lære DACHSER Nordic at kende, besøge filialerne i Danmark, Sverige og Norge og møde sine nye kollegaer på tværs af organisationen.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic