DACHSER får ny Operations Manager i Hvidovre

Nicolai Winter er navnet på logistikvirksomheden DACHSER Denmarks nye Operations Manager i Hvidovre. Han skal blandt andet stå i spidsen for at optimere processerne i filialen og søsætte nye projekter med bæredygtige logistikløsninger.

Nicolai Winter, Operations Manager European Logistics for DACHSER Denmark i Hvidovre.
Nicolai Winter, Operations Manager European Logistics for DACHSER Denmark i Hvidovre.

Nicolai Winter tiltrådte stillingen som Operations Manager European Logistics den 16. januar 2023. Trods sin unge alder har han mange års erfaring inden for både ledelse og transportbranchen. Han kommer senest fra en stilling som Area Sales Manager hos PostNord i Stockholm, men han er et kendt navn i DACHSER-koncernen, da hans rejse i logistikbranchen startede i 2006 i Kolding, først som afløser på terminalen, derefter som speditørelev, men efter elevtiden bragte tilfældighederne ham til Stockholm, hvor han i 2014 blev Operations Manager og senere overgik til Sales Manager for DACHSER Swedens filial i den svenske hovedstad.

Jeg er sikker på, at med Nicolai ved roret for vores daglige drift vil vi fortsætte væksten og etablere vores Hvidovrefilial som en pionér inden for innovative og bæredygtige logistikløsninger.

Peter Hut, General Manager for DACHSER Denmarks filial i Hvidovre

”Jeg er meget glad for at have Nicolai om bord,” fortæller Peter Hut, General Manager for DACHSER Denmarks filial i Hvidovre. ”Nicolai har erfaring fra næsten alle dele af DACHSER. Han har et indgående kendskab til vores europæiske netværk for vejtransport og har været vant til at navigere i vores systemer, men han kender også arbejdsgangene. Jeg er sikker på, at med Nicolai ved roret for vores daglige drift vil vi fortsætte væksten og etablere vores Hvidovrefilial som en pionér inden for innovative og bæredygtige logistikløsninger.”

33-årige Nicolai Winter ser frem til udfordringen. Hans nye rolle er kendetegnet af et skift fra bopæl og arbejde i Sverige til Danmark, Stockholm til København, så han understreger, at der her er tale om et helt nyt professionelt og personligt projekt.

”Jeg har savnet at være Operations Manager. Der er fart på, man er involveret i det operationelle og analyserer for at finde de mange muligheder i filialen. Selvom jeg har siddet i dette job tidligere, er det en anden og større filial med flere medarbejdere, og det er en ledelsesudfordring, som jeg ser frem til,” siger Nicolai Winter, Operations Manager for DACHSER Denmarks filial i Hvidovre.

Den bedste idé vinder

Hvidovre er et geografisk knudepunkt for DACHSERs nordiske netværk. Samtidig er det også her, DACHSERs nordiske hovedkontor er placeret i samme bygning, og her er Nicolai Winters svenske erfaring en fordel.

”Jeg ved, hvordan organisationen i Sverige fungerer – det skal vi bruge til at udvikle os sammen og udnytte vores nordiske linjebilers fulde potentiale. Samtidig skal vi udvikle vores ladeinfrastruktur her på matriklen, så vi kan optimere vores brug af elkøretøjer og øge både omsætning og indtjening,” fortæller Nicolai Winter. Indtil videre er han i fuld gang med at lære filialen at kende.

”Jeg er den type leder, der foretrækker at forebygge problemerne i stedet for at være brandslukker. Jeg stoler 100 % på, at mine kollegaer er der af en årsag. De er eksperter, der laver det, de er bedst til, og så skal jeg nok gøre det, jeg er bedst til – nemlig at skabe et samlet sprog, så vi føler, at vi udvikler os sammen som en gruppe. Kan jeg få alle dem omkring mig til at blomstre op og komme med de gode idéer, så er min indstilling, at den bedste idé vinder over både ledelse og politik internt.”

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic