DACHSER foretager opkøb i Australien og New Zealand

DACHSER har opkøbt ACA International, der har hovedkontor i Melbourne i Australien. Opkøbet betyder, at DACHSERs eget sø- og luftfragtnetværk nu også dækker Australien og New Zealand – to lande, der ikke kun er økonomisk stærke, men også har tætte forbindelser til Asien, Europa og Nordamerika.

Med overtagelsen af sø- og luftfragtspeditionsfirmaet ACA International tilføjer logistikudbyderen seks lokationer "down under" til sit eget Air & Sea Logistics-netværk.
Med overtagelsen af sø- og luftfragtspeditionsfirmaet ACA International tilføjer logistikudbyderen seks lokationer "down under" til sit eget Air & Sea Logistics-netværk.

ACA International beskæftiger 56 medarbejdere og omsatte for omkring 75 millioner euro i 2021. Speditionsfirmaet blev grundlagt i 1982 og er privatejet. ACA International leverer integrerede internationale transporttjenester til sine kunder i Australien og New Zealand. Virksomheden har stærkt fokus på kvalitet, ekspertise, innovation og samarbejde og gør brug af de nyeste informationsteknologier til at nå disse mål.

Med dette opkøb fortsætter DACHSER Air & Sea Logistics sin vækst, og ved at tilføje Australien og New Zealand udfylder vi et hul i vores globale netværk af egne afdelinger.

Edoardo Podestà, COO ASL og Managing Director ASL APAC

Ud over hovedkontoret i Melbourne har virksomheden yderligere to afdelinger i Australien i hhv. Sydney og Brisbane. I New Zealand har ACA International kontorer i Auckland, Wellington og Hamilton. Endelig har virksomheden et kontor i Kansas City i USA, og er også repræsenteret i den kinesisktalende del af verden. De kinesiske afdelinger vil dog ikke indgår i overtagelsen, da DACHSER fortsat vil betjente sine kunder i Kina fra egne kontorer.

Vækstkursen fortsætter

I de sidste 14 år har ACA International været ledet af de erfarne specialister i sø- og luftfragtslogistik Adam Cruttenden, Glenn Hall, Mark Weeks og Hervey Graham. Adam Cruttenden påtager sig rollen som Managing Director ASL Oceania og vil føre DACHSER Oceania ind i fremtiden. "Med dette opkøb fortsætter DACHSER Air & Sea Logistics sin vækst, og ved at tilføje Australien og New Zealand udfylder vi et hul i vores globale netværk af egne afdelinger," udtaler Edoardo Podestà, COO ASL og Managing Director ASL APAC. "Det sætter os i stand til at tilbyde vores kunder sammenhængende adgang til dynamiske økonomiske markeder, der lokker med attraktive lokale forhold og betydelige investeringer."

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic