Kritisk luftfragtsituation i Indien og Bangladesh

De seneste ugers kritiske situation i Indien og Bangladesh påvirker vores aktiviteter inden for luftfragt.

Luftfragtsituationen i Indien og Bangladesh er i øjeblikket stærkt belastet, og efterspørgslen efter kapacitet – blandt andet som følge af krisen i Det Røde Hav – eskalerer fortsat. Oprindeligt var den voldsomme efterspørgsel koncentreret til vestgående destinationer som Europa, Nord- og Sydamerika, men nu har den bredt sig til yderligere destinationer i hele verden.

Situationen forventes at forblive kritisk i alle større internationale lufthavne i Indien indtil august. Store gateways som Dubai og Singapore oplever også en stigning i efterspørgslen på luftfragt på grund af genstarten af sø- og luftfragttransporter fra hele verden, hvilken resulterer i flaskehalse for transitforbindelser ud af disse lufthavne.

Mange flyselskaber står over for forsinkelser på 7 til 10 dage, og priserne er i øjeblikket på et hidtil uset niveau med en gyldighed på en til tre dage og afhængig af mængden af kapacitet i det øjeblik, hvor transporten bliver booket.

Vi er opmærksomme på de udfordringer, forsinkelserne kan skabe for din virksomhed, og følger udviklingen tæt for at kunne tilbyde dig og din virksomhed de bedst mulige løsninger. Hvis du har spørgsmål vedrørende dine forsendelser, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic