Seks teser om fremtidens forsyningskæder

Verden ændrer sig: Digitalisering, klimaændringer og nye geopolitiske retninger skaber ikke alene udfordringer for politikere, økonomi og samfund. De omdefinerer også logistikkens rolle. Vi giver vores bud på seks forandringer, der påvirker de globale forsyningskæder.

Logistik er en konstant faktor i tider præget af forandring.

Allerede inden året var slut, havde 2022 sikret sig en plads i historiebøgerne, der vil efterlade et dybt mærke i, hvordan logistikbranchen betragter sig selv. Mangeårige kunde- og leverandørforhold begynder at forgrene sig i nye retninger, og der er en tendens til, at vi tager logistik og forsyningskædehåndtering op til genovervejelse.               

Sådanne reevalueringer af logistik og forsyningskædehåndtering giver anledning til spørgsmålet om, hvilke betingelser der kommer til at definere disse skiftende tider, og hvordan logistikudbydere og deres kunder kan være med til at forme denne overgang.

En foranderlig verden skaber et nyt paradigme

DACHSER har kogt dette ind til seks teser til en konstruktiv udformning af en ændring, der kan være vejledende for logistikbranchen i fremtiden. Du kan læse mere om vores seks teser om fremtiden inden for logistik ved at klikke dig igennem vores billedgalleri nedenfor.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic