DACHSER etablerer joint venture i Japan

DACHSER har indgået en joint venture-aftale med den japanske logistikvirksomhed Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd. "DACHSER Japan K.K." åbner sit første kontor i Tokyo i slutningen af 2023.

DACHSER har indgået en joint venture-aftale med den japanske logistikvirksomhed Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd.
DACHSER har indgået en joint venture-aftale med den japanske logistikvirksomhed Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd.

Som en del af det globale netværk vil den japanske afdeling tilbyde sø- og luftfragt med forbindelse til DACHSERs finmaskede vejtransportnetværk i Europa.

Vi er glade for at tage det næste skridt i vores udvikling på det japanske marked.

Edoardo Podestà, COO for DACHSER Air & Sea Logistics

Yves Larquemin, som er Managing Director for DACHSER South Korea, vil desuden påtage sig rollen som leder af DACHSER Japan.

"Vi er glade for at tage det næste skridt i vores udvikling på det japanske marked," udtaler Edoardo Podestà, COO for DACHSER Air & Sea Logistics. "Kunder i Japan og resten af verden, der er på udkig efter pålidelige og robuste logistikløsninger, vil nyde godt af DACHSERs ekspertise inden for logistik, omfattende globale netværk og avancerede digitale informationssystemer."

Sektorspecifik ekspertise

"Japan er verdens tredjestørste økonomi og en nøglespiller i bil- og elektronikindustrierne. Derudover udgør farmaceutiske produkter og medicinalvarer et enormt forretningspotentiale. Takket være kombinationen af sektorspecifik ekspertise og globalt forbundne tjenester kan vi tilbyde vores kunder en logistikløsning, der tilfører merværdi," tilføjer Yves Larquemin, kommende Managing Director for DACHSER Japan og DACHSER South Korea.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic