Tilbage

Gik du glip af årets første nyhedsbrev fra os?

Årets første, tænker du! Ja, hos DACHSER tror vi på kvalitet frem for kvantitet, for der er en god grund til, at det er en kliche. I vores første 2024-nyhedsbrev til dig har vi ladet os inspirere af et par af vores kunder. Vi serverer også en lille kanapé af ny automatiseringsteknologi. Læs mere og husk, at du kan tilmelde dig og få kvalitet direkte i indbakken.

Vi serverer en lille kanapé af ny automatiseringsteknologi.

”Når det trækker op til uvejr, må man tænke ud af boksen.” Så elegant kan det formuleres, og derfor blev det temaet for dette nyhedsbrev.

Ordene er sagt af Emil Nordal, en af tre søskende, der står bag den familieejede designvirksomhed Nordal. Hvad gør vi, når efterspørgslen på vores produkter enten stiger eksplosivt eller falder drastisk fra den ene dag til den anden? Hvad kan vi gøre for at forberede os? Få svaret på, hvordan Nordal og DACHSER sammen tackler krisetider.

En anden måde at forberede sig på de skruebolde, der suser omkring os, kan være at satse på salg via flere platforme. Men det er også netop dét: et sats. For det kræver, at du har styr på IT, interne processer og alle led af forsyningskæden, hvis du skal kunne levere inden for et snævert tidsvindue til store digitale platforme som Amazon og Zalando. Tag med på den danske modetøjskoncern DK Companys rejse mod mere online omsætning.

Og nu til kanapéen af automatiseringsteknologi. Et vigtigt led i den modstandsdygtige forsyningskæde er nemlig at fjerne manuelle processer på lageret, hvor det er muligt. I midten af januar kunne vi endelig trykke på knappen og aktivere et system, der gør hele vores 4.100 kvadratmeter store terminal i Hvidovre til én stor scanner. Men hvilken forskel gør @ILO-systemet i praksis?

Dette og mere til finder du i det seneste nyhedsbrev fra os – så sørg for, at du ikke går glip af det næste.

Sådan går du ikke glip af flere håndplukkede nyheder fra os

Pssst. Gå ikke glip af nyheder, der kan gøre din virksomheds forsyningskæder mere modstandsdygtige. Vi sender kun fem om året, så det bliver i hvert fald ikke os, der bombarderer din indbakke – til gengæld lover vi, at indholdet er nøje udvalgt. Tilmeld dig her.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic