Tilbage
climate

Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

Årets første nyhedsbrev fra DACHSER er ude. Som sædvanligt er det spækket med spændende nyheder fra logistikkens verden, som vi har håndplukket til dig. Læs mere, og husk at du kan tilmelde dig, så du får det direkte i indbakken.

Læs blandt andet om de mange faldgruber, der er, når du skal sende varer med luftfragt.

Foråret er her, dagenes længde er tiltaget med godt 3,5 timer, og DACHSER Denmark har nået en milepæl. I et tiltag for at nedbringe vores CO2-udledning lokalt i centrum af København har vi nu taget vores første fuldt eldrevne lastbil i brug.

For os er det et stort skridt i den rigtige retning i forhold til den omstilling til grønnere energi og mere bæredygtige brændstoffer, der lige nu foregår i mange brancher. Det er også startskuddet til en række andre miljøvenlige tiltag, som vi arbejder på at realisere. Det vil du kunne læse mere om i vores næste nyhedsbrev, som lander i din indbakke i juni.

Vi har også en glædelig nyhed fra vores nordiske ledelsesgruppe. Vi har nemlig fået et nyt ansigt iblandt os: Annette Johannesson, der er tiltrådt som HR Manager Nordic med ansvar for vores HR-aktiviteter i Danmark, Sverige og Norge. Hun fortæller blandt andet om, hvilke HR-opgaver der ligger og kalder på hendes opmærksomhed, og hvordan hendes fagområde er inde i en spændende udvikling.

Dette er blot nogle af de nyheder fra logistikkens verden, som du kan læse om i årets første nyhedsbrev fra os.

Får du ikke vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic