Husk at booke i god tid før jul

Der kan være travlt i tiden op til jul – både hos os og hos vores kunder. Det kan have betydning for din forsyningskæde, og vi anbefaler dig at booke i god tid, hvis du har varer, der skal nå frem inden jul.

Julen nærmer sig, og det er tid til at forberede sig på juletravlheden. Husk at booke afhentning i god tid, hvis du har forsendelser, der skal leveres inden jul.

I perioden mellem jul og nytår har vi daglige leveringer i vores eksportstykgodslinjer i Sverige, Danmark, England, Irland, Tyskland, Benelux, Belgien, Frankrig, Spanien, Portugal, Schweiz, Italien, Østrig, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Balkan og Grækenland. Du kan dog risikere, at transittiden er lidt længere end normalt, især til de lande, hvor godset skal fortoldes. Til Norge, Finland og Tyrkiet leverer vi ved efterspørgsel.

Mellem jul og nytår har kontoret åbent som normalt på hverdagene. På de officielle helligdage holder vi lukket. Se vores åbningstider nedenfor:

Mandag den 25. december: Lukket
Tirsdag den 26. december: Lukket
Onsdag den 27. december: Åbent
Torsdag den 28. december: Åbent
Fredag den 29. december: Åbent

Mandag den 1. januar: Lukket

Hvis du har spørgsmål er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos os – gerne i god tid før jul.

Departures Christmas and New Year 2023 PDF (0,09 MB)
DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic