Nye transportrestriktioner i Europa

COVID-19-situationen i Europa ændrer sig hele tiden. På grund af opdagelsen af en ny SARS-CoV-variant i Nordjylland har Storbritannien skærpet restriktionerne for alle transporter til og fra Danmark.

Storbritannien har strammet sine grænserestriktioner som følge af den mutation af coronavirussen, som for nylig blev fundet i Nordjylland. Disse nye restriktioner gælder også for godstransport, hvilket i øjeblikket forårsager forsinkelser i transporten til og fra Storbritannien fra eller via Danmark. Lastbilchauffører, der ikke er britiske statsborgere, og som har rejst gennem Danmark inden for de seneste 14 dage, vil blive afvist ved grænsen. Chauffører, der er britiske statsborgere, skal gå i selvisolation i 14 dage, når de vender tilbage til Storbritannien.

Hos DACHSER leverer vi fortsat varer til Storbritannien. Disse nye begrænsninger har imidlertid medført ændringer i vores ruteplanlægning, hvilket kan resultere i forsinkelser. Det skyldes den øgede grænsekontrol.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine forsendelser, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic