Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

"Hold fast i det, der er godt, og øg fleksibiliteten". Det har været et mantra hos DACHSER det sidste par måneder. Det er også titlen på interviewet med Burkhard Eling i det seneste DACHSER magazine, hvor den nye CEO fortæller om, hvad disse ord betyder for ham.

DACHSER magazine 02/21.

I det seneste nummer af DACHSER magazine går CEO Burkhard Eling blandt andet i dybden med emnerne innovation og digitalisering, vigtigheden af at beskytte vores klima og menneskets rolle i fremtidens logistik. Interviewet starter på side 6.

Når vi tænker på fremtiden, står vi alle stadig over for den samme store opgave, nemlig at overvinde pandemien. Der er håb forude: udrulningen af vaccinerne har taget fart i store dele af verden i løbet af de seneste måneder. DACHSER støtter bystyret i Berlin ved at håndtere lagerstyring og vaccinedistributionen i hele byen. Det kræver ikke blot stor ekspertise inden for logistik, men også en høj grad af tillid og fleksibilitet. Det kan du læse mere om på side 20. 

COVID-19 er fortsat et varmt emne. Vi oplever alle pandemien på vores egen måde, og vi har alle været nødt til at håndtere ændringer i vores personlige liv såvel som på arbejdspladsen. Men hvad har egentlig ændret sig? Vi har talt med DACHSER-kollegaer fra hele verden, som deler deres tanker, ser tilbage på det seneste år og deler deres optimisme for fremtiden. Det kan du læse mere om på side 32.

Disse og mange andre historier om nutidens og fremtidens logistik finder du i dette nummer af DACHSER magazine. Når du læser dem vil det stå klart: Der er fremtid i DACHSER.

Dette og meget mere finder du i det seneste nummer af vores DACHSER magazine.

Læs magasinet her

Nedenfor kan du downloade magasinet.

DACHSER magazine 02/21. PDF (6,00 MB)
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic