Nyt nummer af DACHSER magazine er kommet!

Logistikbranchen er et væksthus for innovation, hvor løsninger nu hurtigere bliver en del af det daglige arbejde. Disse omfatter alternative drevteknologier, en lang række digitale programmer, intelligent brug af data og nye, autonome hjælpere i transitterminaler og lagre. Det kan du læse om i det seneste nummer af DACHSER magazine.

DACHSER magazine 3/22.

De teknologiske fremskridt er med til at forme sektoren. Men hos DACHSER er der en anden vigtig faktor for fremtiden: mennesket. Når alt kommer til alt er det umuligt at få logistikken til at køre uden dygtige og motiverede kollegaer– og det gælder både transport og innovation.

Et eksempel på denne forpligtelse over for kunderne finder du på side 16 i artiklen ”Et samarbejde der flyder”. DACHSER arbejder for den schweiziske virksomhed Georg Fischer mange forskellige steder i verden. Mød Fredrik Rånge og hans team på lageret i Jönköping i Sverige. Herfra leveres alle slags rørsystemprodukter til hele Nordeuropa – hurtigt, pålideligt og med masser af passion og engagement.

Innovation er et vigtigt led i at sikre, at vores medarbejdere fortsat kan give vores kunder de bedst mulige løsninger. @ILO-terminalen har potentiale til at blive en ny milepæl på denne rejse. Denne "fremtidens transitterminal" bruger datamatrixkoder, der sidder scanningsenheder i terminalens loft, bruges AI-baserede algoritmer og særlig software til at skabe en digital tvilling – og med alt dette opnår vi et nyt niveau af gennemsigtighed. På side 22 i magasinet kan du læse om teknologien og dens potentiale og tage et kig ind i de to pilotfaciliteter sammen med os.

Denne seneste udgave ser også på et andet vigtigt element af innovation og gennemsigtighed. I et interview forklarer CEO Burkhard Eling og CDO Stefan Hohm, hvorfor DACHSER er en del af Open Logistics Foundation, og hvor vigtig digitalisering er for vores virksomhed og for branchen som helhed.

Læs magasinet her

Du finder disse og mange andre spændende artikler i denne udgave af magasinet. Hent et eksemplar hos din lokale DACHSER-filial, eller download magasinet som pdf nedenfor. Vi håber, du kan lide magasinet!

Du kan også læse tidligere udgaver af DACHSER-magasinet.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic