Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

Som speditør er det vigtigt at hele tiden have føling med, hvad der rører sig både i og uden for transportbranchen. I dette nyhedsbrev kan du blandt andet møde to af vores kollegaer, som hver dag mærker verdens udvikling på egen krop.

Mød Simon Stecher, der har været speditørelev hos DACHSER Denmarks filial i Hvidovre.

Vores verden er i forandring – på godt og ondt. Som speditør er det vigtigt at hele tiden have føling med, hvad der rører sig både i og uden for branchen. En begivenhed på den anden side af kloden kan vælte os ud af vores vante rutiner på et øjeblik og tvinge os til at finde nye svar på for længst besvarede spørgsmål.

I dette nyhedsbrev kan du møde to af vores kollegaer, som hver dag mærker verdens udvikling på egen krop. Simon Stecher og Søren Jensen har begge været speditørelever hos os i en tid, hvor verden har sendt hyppige skruebolde af sted mod dem, men de har hver især fundet deres egen måde at gribe boldene på og få det bedste ud af forandringerne.

Vi ser også nærmere på brint som fremtidens brændstof. Brint er en lovende kandidat til at mindske CO2-udledningen fra vejtransport og bidrage til den grønne omstilling i transportbranchen. Men hvilke fordele er der i virkeligheden ved brint som brændstof?

Tilmeld dig her

Får du ikke vores nyhedsbrev? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic