Pressemeddelelser

Robert Erni bliver ny CFO hos DACHSER

Den 1. januar 2021 overtager den 54-årige schweizer Robert Erni posten som CFO fra Burkhard Eling, der bliver CEO for den familieejede virksomhed.

DACHSER har udpeget Robert Erni, der har lang erfaring som CFO i logistikbranchen, som Burkhard Elings efterfølger. Robert Erni indleder sin onboarding hos DACHSER som Deputy Director den 1. september 2020.

Robert Erni, CFO fra den 1. januar 2021.
Robert Erni, CFO fra den 1. januar 2021.

Robert Erni har senest haft stillingen som CFO hos den børsnoterede logistikudbyder Panalpina, hvor han stod i spidsen for fusionen med den danske logistikkoncern DSV. I sin tid hos Panalpina gennemførte han en række vellykkede opkøbsprojekter foruden to betydelige SAP-udrulninger og de organisationsændringer, dette medførte. Dermed var han med til at fremme virksomhedens globale vækststrategi. Robert Erni begyndte sin karriere i logistikvirksomheden Kühne+Nagel, hvor han havde stillinger i Hongkong, Indien, Argentina og USA, før han vendte tilbage til sit hjemland, Schweiz. Her blev han ansvarlig for global controlling i virksomhedens hovedkvarter.

Vi er meget glade for, at Robert Erni bliver en del af vores nye direktion, og ser frem til at arbejde sammen med ham om at løse fremtidige udfordringer på en måde, der skaber værdi og vækst.

Burkhard Eling, DACHSERs nuværende CFO

"Robert Erni er en yderst erfaren CFO, der har arbejdet i logistikbranchen i mere end 30 år," fortæller DACHSERs nuværende CFO, Burkhard Eling, som overtager stillingen som CEO fra 1. januar 2021. "Vi er meget glade for, at han bliver en del af vores nye direktion, og ser frem til at arbejde sammen med ham om at løse fremtidige udfordringer på en måde, der skaber værdi og vækst."

Mere end blot tal

DACHSERs CEO, Bernhard Simon, der fra 2021 skal lede selskabets bestyrelse, Supervisory Board, tilføjer: "Rollen som CFO for en familieejet virksomhed som DACHSER handler om meget mere end at have styr på tallene. Vores CFO er i tæt kontakt med vores aktionærer og udformer strategiprocessen og spiller dermed også en stor rolle i forretningens drift. Med Robert Erni har vi fra 1. januar 2021 fundet en CFO, der fuldt ud lever op til disse krav."

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic