Karriere Mediaroom
Track & Trace
Omgående oplysning om din sending

DACHSER News

12.05.2022
Opdatering om den aktuelle situation i Kina

Situationen i forbindelse med pandemien er stadig anspændt i Shanghai og andre større kinesiske byer. Dette påvirker fortsat både sø-, luft- og landtransportdelen af de globale forsyningskæder.

10.05.2022
Blockchains – et kig på fremtidige teknologier

Hvad er en blockchain egentlig? Og hvorfor har teknologien endnu ikke fået et gennembrud i logistikbranchen? Vi dykker ned i nogle af spørgsmålene her.

2
09.05.2022
De programmerer fremtiden

DACHSERs informationslogistik gør virksomheden til en af logistikbranchens teknologiske pionerer og fortalere. Mød Nicola Elsner og Claudia Beck – begge har de en karriere inden for IT.

2
03.05.2022
En ny æra inden for intelligente sporingsenheder

Sporing af forsendelser og transportstyring ved hjælp af Internet of Things: Med GPS-sporing baseret på 5G/LPWAN-teknologi og telematik sætter DACHSER Road Logistics nye standarder inden for sporing i realtid, forudsigelse af ankomsttid og visualisering af stykgodsforsendelser over lange afstande.

26.04.2022
DACHSER Nordic præsterer rekordresultat

For fjerde år i træk præsterer DACHSERs nordiske koncern et rekordresultat. Årsrapporten for 2021 viser en omsætning på 1.461 millioner kroner og et resultat før skat på 108,4 millioner kroner – hvilket svarer til en stigning på 57 procent i forhold til 2020. Dermed fortsætter fremgangen for DACHSER Nordic på trods af, at 2021 også stod i coronapandemiens skygge.

25.04.2022
Situationen i Kina og indvirkningen på vores aktiviteter

Situationen omkring pandemien er uændret i Kina. Det indebærer, at forholdene for sø-, luft- og landtransport hele tiden ændres. Derfor vil vi i det følgende informere dig om den seneste udvikling, da den kan påvirke din forsyningskæde:

Luftfragt:

  • I byen Zhengzhou er der indført restriktioner på vejtransport frem til den 29. april. Tilkørsler til motorveje er lukket, hvilket sandsynligvis vil påvirke lastbiltransporten mellem lufthavnen i Zhengzhou (CGO) og andre byer, herunder Shanghai.
  • På grund af pandemiforanstaltningerne i Shanghai omdirigeres mange fragtfly fra lufthavnen (PVG) til andre lufthavne i Kina. Lufthavnene i Guangzhou (CAN) og Shenzhen (SZX) er overbelastede med importfragt. Nogle terminaler i de to lufthavne har indført kortsigtede importkontrolforanstaltninger, som kan påvirke visse flyselskaber, afhængigt af hvilken terminal de bruger.
  • På trods af udfordringerne vores netværkskapacitet stabilt. Import- og eksportforsendelser håndteres effektivt ved hjælp af vejtransporttjenester mellem Shanghai og de alternative lufthavne. Presset på vores kapacitet er lettet på begge sider af vores nordkinesiske og EMEA-gateways.

Søfragt:

  • Situationen i Shanghai, Jiangsu-provinsen og Zhejiang-provinsen er fortsat præget af overbelastning, lav effektivitet og skiftende restriktioner på vejtransport, hvilket gør det stadig vanskeligere at håndtere søfragtforsendelser fra Shanghai. DACHSERs teams i Shanghai, Ningbo, Suzhou og Nanjing arbejder tæt sammen om at levere løsninger, hvor det er muligt.
  • I Dalian, Tianjin og Qingdao er situationen stabil og ikke præget af konsekvenser af covid-19-restriktioner.

Vi informerer løbende om eventuelle ændringer i den aktuelle situation. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit gods, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

19.04.2022
Europæisk undersøgelse af LPWAN-teknologier

Hurtig og sikker dataoverførsel bliver stadig vigtigere inden for digitaliseret logistik. Den grundlæggende forudsætning herfor er en eksisterende kommunikationsinfrastruktur. For at undersøge, hvor pålidelige de forskellige kommunikationsnetværk er, har forskere ved Fraunhofer Institute for Material Flow and Logistics IML slået sig sammen med DACHSER og European Pallet Association e. V. (EPAL) om at gennemføre en europæisk undersøgelse. Det gjorde de ved at udstyre 50 EPAL-europaller med sporingsenheder og sende dem på en rejse gennem Europa.

12.04.2022
Opdatering fra Kina: Forstyrrelser i lufthavne

Den aktuelle nedlukning i Shanghai fører nu til yderligere og alvorlige forstyrrelser af luftfragtforsyningskæderne til og fra det nordlige Kina.

05.04.2022
DACHSERs omsætning overstiger 7 mia. euro

I regnskabsåret 2021 øgede DACHSER sin konsoliderede omsætning med 26,0 procent til 7,1 mia. euro. Efter det foregående års vandrette udvikling pga. nedlukninger er logistikudbyderen tilbage på sporet med dynamisk vækst. Det positive resultat for 2021 skyldes organisk vækst i antallet af forsendelser og tonnage på hhv. 6,3 procent og 7,7 procent på koncernniveau. Høje fragtrater udløst af den knaphed på fragtkapacitet, som alle transportører oplever, var også en væsentlig faktor i den markante omsætningsfremgang.

30.03.2022
Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Økonomi, logistik og mennesker over hele verden – uanset hvor man kigger hen, forsøger vi alle stadig at navigere gennem disse meget usikre tider. Vi har endnu ikke tæmmet coronavirussen, hvilket det massive udbrud for nylig i det internationale handelscentrum Hongkong fjernede enhver tvivl om. Samtidig stirrer verden med vantro på, hvad der foregår i hjertet af Europa. Den forfærdelige krig i Ukraine har tvunget et stort antal mennesker til at flygte fra deres hjem.

DACHSER Mediaroom

Langsigtet klimastrategi

Aktiv klimabeskyttelse er en del af vores ansvar. Ved hjælp af effektiv logistik og tekniske innovationer går vi forrest for at værne om klimaet.

Hos DACHSER ønsker vi at bidrage aktivt til omstillingen til lav- og nulemissionsteknologier i logistikbranchen. Du finder al relevant information om vores tiltag her:

Få mere at vide

Fakta land (2020)

692800000
Omsætning i DKK (netto, konsolideret)
3
Filialer
999400
Sendinger
Mere

Lokationer i hele verden

Kontaktoplysninger til vores filialer.

Har du en anmodning eller et spørgsmål? Nedenfor kan du finde kontaktoplysninger til vores filialer i hele verden.

Søg efter filial