Bliver det jul i år?

Højtiden nærmer sig, og der er en duft af jul i luften. Igen i år har DACHSER Denmarks filial i Hvidovre valgt at deltage i Mødrehjælpens Lokalforening Hvidovre-Rødovres lokale juleindsamling.

I 2022 donerede DACHSER Denmarks filial i Hvidovre i alt 15.000 kroner til Mødrehjælpens Lokalforening Hvidovre-Rødovre.

Mødrehjælpen er en socialhumanitær organisation, der arbejder for at skabe trygge og udviklende rammer for gravide, forældre og børn i Danmark.

Siden 2007 har Mødrehjælpen uddelt julehjælp til i alt 91.000 børn fra udsatte børnefamilier. Hjælpen består af et økonomisk tilskud på 550 kroner pr. barn til familier, der har svært ved at få pengene til at række til en julefejring. Læs mere om Mødrehjælpen og hvordan du kan støtte organisationen på deres officielle hjemmeside.

Find dit lokale ønsketræ

Fra uge 47 og frem til den 8. december har et festligt pyntet grantræ prydet receptionen hos DACHSER Denmark i Hvidovre. Grantræet er et ”ønsketræ” og er resultatet af et samarbejde med Mødrehjælpens Lokalforening Hvidovre-Rødovre. På træet hænger 25 flettede julehjerter, som hver indeholder en seddel med et julegaveønske til en værdi af 250-300 kroner og alder på et barn, som er godkendt af Mødrehjælpen til at modtage en gave.

Medarbejdere, der har lyst, kan tage et eller flere hjerter fra træet og donere personligt med en gave til et barn. Skulle der være julehjerter til overs på træet, sørger DACHSER for de resterende gaveindkøb.

Mellem den 13. og 15. december 2023 overrækkes alle gaverne personligt til Mødrehjælpens Hvidovre-Rødovre lokalforening, som sørger for, at gaverne kommer ud til børnenes forældre. I 2022 donerede DACHSER Denmarks filial i Hvidovre i alt 15.000 kroner til lokalforeningen. Hvidovre-filialen støtter i år også med 7.500 kroner til ”Den Rullende Kagemand”, hvor børnefamilier har mulighed for at søge om hjælp til at invitere barnets børnehave- eller klassekammerater til børnefødselsdag.

Har du lyst til at donere til Mødrehjælpens julehjælp, kan du sende et bidrag eller finde din lokale forening.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic