DACHSER Denmark udvider med filial i Nordjylland

Logistikleverandøren DACHSER vokser på det danske marked og gør nu indtog i Nordjylland. Det nye kontor, der er en del af Port of Aalborgs erhvervspark, åbner i løbet af første halvdel af 2024 og skal blive et knudepunkt for forbindelser til det nordiske stykgodsnetværk.

Den nye filial har 2.046 kvadratmeter terminal med seks porte og 471 kvadratmeter kontorplads.
Den nye filial har 2.046 kvadratmeter terminal med seks porte og 471 kvadratmeter kontorplads.

Logistikleverandøren med rødder i Tyskland styrker sin markedsposition i Danmark ved at åbne kontor i Nordjylland i det logistiske knudepunkt på havneområdet i Aalborg Øst kun 6,2 kilometer fra den centrale motorvej E45.

”Vi ser frem til snart at kunne tilbyde vores services lokalt og styrke vores nordiske netværk med den strategiske placering i Port of Aalborgs erhvervspark,” udtaler Peter Hut, Country Manager for DACHSER Denmarks vejtransportorganisation. ”Udvidelsen af vores netværk er en vigtig investering og milepæl for os – både hvad angår vores danske og nordiske forbindelser og nærhed til vores kunder og fremtidige kunder i området.”

Vores indtog i Aalborg er samtidig en udbygning af vores netværk i Jylland, og vi ser frem til at levere skræddersyede løsninger til vores kunder og bidrage positivt til det stærke lokale erhvervsliv.

Peter Hut, Country Manager for DACHSER Denmarks vejtransportorganisation

Netop gods og logistik er et af Port of Aalborgs fokusområder, og Kristian Thulesen Dahl, administrerende direktør for havnen, deler sit syn på DACHSERs forestående filialåbning:

"En international logistikleverandør som DACHSER styrker hele området. Vi kan mærke, at vores kunder i stigende grad efterspørger fleksible, skræddersyede logistikløsninger, og DACHSER kommer til at udvide mulighederne markant med deres store erfaring og netværk. Det bliver en stor fordel for virksomhederne her i nærområdet. Så ja, vi er meget begejstrede og har store forventninger til DACHSERs tilstedeværelse.”

Central placering i nordisk netværk

Det første skridt i DACHSER Denmarks etablering i det nordjyske bliver at flytte et team på fem medarbejdere fra vejtransportfilialen i Kolding til lokalerne i Port of Aalborgs erhvervspark, hvor de skal starte kontor, egen godshåndtering og egen lokal distribution op under ledelse af filialchefen for filialen i Kolding, General Manager Per Jensen.

”Vi er glade for at kunne bringe vores logistikløsninger og -ekspertise tættere på vores kunder i Nordjylland. Vi starter nu med at etablere os lokalt med en satellitfilial, hvilket giver os en øget fleksibilitet i forhold til at imødekomme de lokale virksomheders behov for blandt andet afhentning og levering af varer. Når vi har fundet vores fodfæste på markedet, vil vi gradvist styrke vores tilstedeværelse med flere medarbejdere og generelt optimere vores processer i det nordjyske,” fortæller filialchef Per Jensen.

Fundamentet for fremtiden er lagt med 2.046 kvadratmeter terminal med seks porte og 471 kvadratmeter kontorplads. Logistikleverandøren, der slår sig op på høj kvalitet og fuld gennemsigtighed i hele forsyningskæden, vil forsyne virksomheder i Danmarks nordligste region via flere daglige afgange fra filialen i Kolding til Aalborg og videre derfra med lokal distribution i samarbejde med lokale vognmandsforretninger. Samtidig bliver filialen en naturlig forlængelse af både det danske og det nordiske netværk med gode forbindelser til Göteborg og derved det øvrige Sverige samt Norge og Finland.

”Vores indtog i Aalborg er samtidig en udbygning af vores netværk i Jylland, og vi ser frem til at levere skræddersyede løsninger til vores kunder og bidrage positivt til det stærke lokale erhvervsliv,” fortæller Country Manager Peter Hut.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic