Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

Vores seneste nyhedsbrev er spækket med spændende nyheder fra logistikkens verden, som vi har håndplukket til dig. Temaet er ”den gode idé”, som vi udforsker i forskellige sammenhænge. Læs mere og husk, at du kan tilmelde dig, så du får det direkte i indbakken.

I vores oktobernyhedsbrev ser vi nærmere på de gode idéer.

Kalenderlys og chokoladekalendere pryder hylderne i de danske supermarkeder side om side med skeletter og halloweengræskar. Formentlig fordi nogen har analyseret vores juleindkøbsvaner og fået en god idé til, hvordan vi falder i indkøbsfælden.

Og netop ”den gode idé” er temaet for dette nyhedsbrev. Her udforsker vi, hvordan en kreativ tankegang kan hjælpe os med at håndtere noget så konkret som chaufførmangel. Claus Hansen, CEO for vores langvarige transportpartner Baton Transport A/S, har fundet en god idé, der kan løse problemer med at tiltrække og fastholde dygtige chauffører i en tid, hvor efterspørgslen er højere end nogensinde.

Og vi går videre og spørger: Går din virksomhed glip af gode idéer? Og hvad sker der ved jeres kultur, hvis I gør? Vi har talt med Operations Manager for vejtransporten i Hvidovre, Nicolai Winter, og du får hans syn på sammenhængen mellem ledelse, innovation og en virksomheds succes eller fiasko.

Vi har også talt med Calle Sørensen, der har fået den gode idé at holde en pause ved vandet i ny og næ – et sundt afbræk i en hverdag som lastbilchauffør. Få Calles historie og hans bud på, hvordan vi kan skabe bedre vilkår for chaufførerne og tiltrække flere til faget.

Endelig er vi tilbage i supermarkedet, der bugner af julevarer, for vi minder allerede nu om vores afgangs- og åbningstider omkring jul og nytår: Husk at booke i god tid, når vi nærmer os årets sidste højtider.

Udover disse nyheder får du også svaret på, hvordan vores innovative koncept for den moderne transportterminal fungerer. Vi fejrer også vores Managing Director Nordic, der i september kunne fejre 50 år i transport- og logistikbranchen, vi minder om ændringerne i den nye tyske vejafgift, der træder i kraft den 1. december 2023 og giver indblik i, hvordan vi støtter lokalt med indsamling af skrald og klovneløb til fordel for Danske Hospitalsklovne.

Har du ikke fået nyhedsbrevet?

Gå ikke glip af nyheder, der kan gøre din virksomheds forsyningskæder mere modstandsdygtige. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic