Familiedag støtter klovnenæser i Danmark

Hvert år bliver mere end 240.000 børn indlagt på Danmarks hospitaler. Med sine 70 uddannede hospitalsklovne arbejder foreningen Danske Hospitalsklovne hver dag for at styrke livsglæden hos de indlagte børn og deres familier. For at støtte op om det værdifulde arbejde inviterede DACHSER Denmark i Hvidovre sine ansatte og deres familier til familiedag krydret med klovneløb og indsamling af skrald på Avedøre Holme.

DACHSER Denmark har støttet Danske Hospitalsklovne siden 2019. Foto: Danske Hospitalsklovne

En søndag i september stimlede medarbejdere fra DACHSER Denmark i Hvidovre og deres familier sammen om et socialt arrangement, der var bæredygtigt på mere end én måde. Familiedagen blev samtidig en mulighed for at bidrage til lokal naturbeskyttelse og støtte Danske Hospitalsklovne med et klovneløb.

”Konceptet med klovneløbene er, at alle skal kunne være med, uanset om man kravler, går, lunter eller løber ruten,” fortæller General Manager for DACHSER Denmarks filial i Hvidovre. ”Formålet med vores familiedag er at styrke fællesskabet på tværs af afdelinger og fagområder og samtidig støtte det værdifulde arbejde, som Danske Hospitalsklovne gør i hele landet.”

Sammen om en god sag

DACHSER Denmark har støttet Danske Hospitalsklovne siden 2019. Klovneløbet i 2023 er anden gang, virksomheden samler medarbejdere og deres familier til et arrangement med direkte tilknytning til den velgørende forening. Det er et privat arrangement med hyggelige aktiviteter for børn og voksne, hvor virksomheden støtter hospitalsklovnene med et beløb pr. deltager – og med over 100 tilmeldte blandt kollegaer fra terminal og kontor samt chauffører, er årets opbakning til arrangementet stor.

”Det er fantastisk at se, hvordan familiedagen er vokset siden sidste år,” fortæller filialchefen. Siden sidste års familiedag er han selv blevet far til tvillinger. ”Familieværdier er kernen i vores virksomhedskultur. Dette arrangement er ikke kun en mulighed for at danne nye og styrke eksisterende bånd mellem medarbejderne – det giver os også en lejlighed til at give vores værdier om familieliv og samfundssind videre til vores børn.”

Dette års familiedag har fået ekstraordinær støtte fra Hvidovre Kommune, der bakker op ved at sponsorere skraldeposer og udlåne gribetænger til indsamling af skrald på den tre kilometer lange rute på Avedøre Holme og bidrage til beskyttelse af den lokale natur.

”Vi kunne lige så godt bruge lejligheden til at indsamle skrald og på den måde bidrage til lokalområdet,” fortæller General Manager Peter Hut. ”Jeg tror på, at selv de små handlinger som at samle skrald en søndag formiddag eller at gå tre kilometer til støtte for landets hospitalsklovne, kan være med til at gøre en forskel i det lange løb. Det er en kultur, som jeg gerne vil støtte og fremme i vores virksomhed, og som forhåbentlig kan være til inspiration for andre virksomheder i området.”

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic