Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

Vores seneste nyhedsbrev er spækket med spændende nyheder fra logistikkens verden, som vi har håndplukket til dig. Læs mere og husk, at du kan tilmelde dig, så du får det direkte i indbakken.

I vores seneste nyhedsbrev stiller vi skarpt på, hvor logistikbranchen bevæger sig hen.

Efteråret er over os, køligere vindpust stikker lidt til kinderne, og vi går ind i en periode, der er lig med højsæson for mange virksomheder. Alligevel finder vi overskuddet til at se lidt længere end til næste mandagsmøde og spørger os selv: Hvad er fremtiden inden for logistik?

Ifølge en ny undersøgelse foretaget af Voxmeter er klimaforandringerne noget, der i høj grad ligger den danske befolkning på sinde, og hele 89 procent af befolkningen forventer, at danske virksomheder bidrager aktivt til den grønne omstilling. Derfor ser vi nærmere på, hvordan vi som logistikvirksomhed i fællesskab med vores kunder kan bidrage til den grønne omstilling på en bæredygtig måde. Vi zoomer ind på København, hvor vi indtil videre har to ellastbiler kørende, og vores Operations Manager Nicolai Winter deler nogle af de overvejelser, der dukker op løbende i arbejdet med de mere miljøvenlige køretøjer.

Fremtidens logistik berører dog ikke kun en gradvis omstilling til mere bæredygtige transportmidler. Den involverer også mennesker. Logistikbranchen er nemlig en branche, der hver dag holdes i gang af en stor gruppe dedikerede mennesker. Vi har talt med Lajla Svare, vores inspirerende Business Controller, der gang på gang viser os, at tal ikke er tørre. Hver dag dyrker hun sin nysgerrighed og stiller spørgsmål til tallene – og det udvikler forretningen.

Endelig spurgte vi os selv: Hvordan skaber du den bedste oplevelse for dine kunder? Spørg dem. Vi har redesignet kundeoplevelsen med hjælp fra dem, der kender os bedst, og nu giver vi et første indblik i vores nye digitale platform til booking, sporing i vores globale netværk og meget mere.

Udover disse nyheder får du også svaret på, hvorfor langsigtede partnerskaber med eksterne leverandører kan være med til at skabe stabilitet i krisetider og hjælpe din virksomhed til at nå jeres strategiske mål. Vi introducerer også vores nye Country Manager og ser nærmere på syntetiske brændstoffer – for er de fremtiden inden for logistik eller en blindgyde?

Får du ikke vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic