DACHSER udvider luftfragtporteføljen mellem Singapore og Frankfurt

DACHSER Singapore har udvidet sin serviceportefølje på ruten mellem Singapore og Frankfurt med en ny daglig luftfragtforbindelse. Det medfører en garanteret kapacitet med en transittid på 72 timer for logistikvirksomhedens kunder og adgang til det finmaskede europæiske transportnetværk fra Frankfurt.

DACHSER Singapore har udvidet sin serviceportefølje på ruten mellem Singapore og Frankfurt med en ny daglig luftfragtforbindelse.

Lufthavnen i Singapore er en af de største lufthavne i Asien og et vigtigt knudepunkt for forbindelser til Europa. Forsendelser, der ankommer til Europa via gatewayen i Frankfurt, føres ind i DACHSERs omfattende europæiske vejtransportnetværk, hvorigennem det effektivt distribueres videre til europæiske destinationer. De hyppige leveringer muliggør hurtig og pålidelig transport af varer. Onlineplatformen eLogistics holder kunderne informeret om alle processer langs forsyningskæden og giver adgang til sporing af forsendelser i realtid.

Mulighed for bæredygtigt valg af lavere drivhusgasemissioner

Luftfragtkunder kan vælge den ekstra bookingmulighed ”Sustainable Fuel”. Tjenesten tilbydes på alle ruter over hele verden mod et ekstra gebyr. Ved at blande Sustainable Aviation Fuel (SAF) kan vi reducere udledningen af drivhusgasemissioner med 30 procent. Denne mere miljøvenlige løsning tilbydes på alle ruter over hele verden mod et ekstra gebyr. For at bevise, at biobrændslet er købt, og at vi faktisk har opnået den lovede reduktion i CO2-udledningen, kan vi udarbejde en emissionsrapport efter anmodning. I det følgende år kan vi så udstede et certifikat, der angiver den samlede reduktion af drivhusgasemissioner, hvor mange SAF-liter, der er brugt, forbrugsåret og det nøjagtige indhold i det brændstof, der er brugt.

Uanset om du har brug for at importere, eksportere eller optimere din virksomheds forsyningskædeprocesser, sikrer DACHSERs netværk effektive processer og levering til tiden for kunder i alle størrelser. For luftfragtforsendelser tilbyder DACHSER sine kunder maksimal procespålidelighed gennem klart definerede processer, pålidelige transittider og garanterede kapaciteter.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic