Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

Vores seneste nyhedsbrev er spækket med spændende nyheder fra logistikkens verden, som vi har håndplukket til dig. Læs mere og husk, at du kan tilmelde dig, så du får det direkte i indbakken.

Du kan blandt andet læse om vores årsregnskaber 2022.

Pollenallergien lever i bedste velgående, himlen er mere blå, og græsset er mere grønt. Hvad enten vi er klar til det eller ej, er sommerens lange lune nætter over os. Snart skal landets unge søge ind på en uddannelse – og vi vil gerne have flere af dem ind i transportbranchen.

De seneste år har chaufførmangel nemlig truet vores samfund. Vi sætter fokus på, hvad vi som logistikvirksomhed kan gøre for at tiltrække flere til vores branche, lette samarbejdet med vognmænd og øge arbejdsglæden blandt chaufførerne.

Arbejdsglæden er heldigvis i top hos selvstændig vognmand Michael Rytter fra Kolding. Han er nemlig et levende bevis på, hvor vigtigt det gode samarbejde mellem chaufføren, kunden og DACHSER er. Hver dag svinger Michael Rytter lastbilen forbi virksomheden Nowocoat, hvor Jesper Juhl er Logistik Manager. De to har så god en arbejdsrelation, at Jespers forsyningskæde ikke er til at rokke ud af balance. Læs mere i vores artikel om, hvordan tætte samarbejder kan være med til at gøre din forsyningskæde mere modstandsdygtig.

Udover disse nyheder kan du også læse om vores årsregnskaber for 2022 og få tips til, hvordan du får lagt en modstandsdygtig strategi i krisetider.

Får du ikke vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic