Nyheder

Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Produkter fra Schweiz forbindes ofte med innovation og kvalitet kombineret med tradition og godt håndværk, og det giver dem et godt ry over hele verden. Blandt et af de mest kendte schweiziske produkter finder man Ricolas urtebolsjer mod hoste. Bolsjerne, som er at finde hos de fleste danske supermarkeder, produceres ud fra en særlig opskrift og indeholder 13 urter fra de schweiziske bjerge.

DACHSER magazine 04/19

I dette nummer af DACHSER magazine får du historien om, hvordan dette traditionelle schweiziske produkt fandt vej til de globale markeder – en opgave, der kræver raffinerede logistikprocesser og et tæt samarbejde baseret på tillid. Partnerskabet mellem DACHSER Air & Sea Logistics Schwitzerland og Ricola rækker intet mindre end 10 år tilbage i tiden, og det bygger på netop disse kvaliteter.

Du kan også læse om DACHSERs brasilianske datterselskab, der fejrer 10 års jubilæum i år – en god lejlighed til at se nærmere på Sydamerikas største økonomi.

Würth, den globale markedsleder inden for salg af monterings- og installationsmateriale, har også grund til at fejre åbningen af et nyt centralt eksternt lager i den sydvesttyske by Waldenburg. Læs om, hvordan DACHSER hjælper virksomheden med sin salgsindsats i hele Europa.

Disse historier og meget mere finder du i den seneste udgave af DACHSER magazine.

Læs magasinet her

Nedenfor kan du downloade magasinet.

DACHSER magazine 04/19 PDF (8,30 MB)
Kontakt Maria Andersen