Markedsinformation

Optimer dine logistikprocesser med IT-systemer fra DACHSER

Når analoge processer møder en digital verden – det er intelligent logistik.

Som en teknologisk banebrydende og branchedrivende kraft leverer DACHSER fuldt integrerede digitale netværk understøttet af ensartet informationsteknologi.

Du kan drage fordel af følgende IT-løsninger fra DACHSER:

  • Effektive processer på grund af vores systemers høje ydeevne, kvalitet og stabilitet
  • Brugervenlige, skræddersyede løsninger
  • Data, der er tilgængelige i realtid med sikker overførsel
  • Minimal fejlprocent gennem digitaliserede processer
  • Løsninger, der er tæt integreret med vores kunders systemer

Vores team af eksperter inden for IT-sikkerhed sikrer det højeste niveau af datasikkerhed. Alle data, der bevæger sig gennem systemet er beskyttede af globalt ensartede it-systemer og standardiserede processer.

Connectivity: Vores egne IT-systemer er både forbundet internt hos DACHSER og eksternt med kundernes systemer og andre eksterne platforme. Det gør det muligt for DACHSER at levere ensartet dataintegration af høj kvalitet til alle logistikprocesser.

edi (elektronisk dataudveksling): Globale IT-aktiverede processer fungerer kun, hvis systemerne er tæt forbundne. Vores B2B-platform bruger EDI til at sikre optimal integration af dine forretningsprocesdata.

api (programmeringsgrænseflade): Du kan drage fordel af den høje ydeevne i DACHSERs IT-systemer i realtid. Med vores API-portefølje kan du forbinde dine programmer direkte med DACHSERs systemer.

eLogistics: Webportalen understøtter alle processer i hele din forsyningskæde, fra sporing til ordrestyring og hele vejen til overførsel og download af dokumenter.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic