Udtalelse fra DACHSER vedr. konflikten mellem Rusland og Ukraine

DACHSER følger med stor bekymring og forfærdelse nyhederne fra Ukraine. Vi er dybt berørte over de lidelser, som krigen har påført befolkningen i landet og alle, der har måttet flygte fra deres hjemland i de seneste dage. Kampene, de gensidige sanktioner og lukningerne af luftrum medfører også voldsomme forstyrrelser af forsyningskæderne og vareforsyningen i regionen.

På grund af den høje transportrisiko og for at beskytte alle chauffører, der kører for DACHSER, har vi været nødt til at indføre et fuldstændigt stop for modtagelse og lastning af alle vareforsendelser til Ukraine. Ikke desto mindre har det aldrig været på tale for os at indstille den humanitære bistand. Vi støtter anerkendte hjælpeorganisationer i hele Europa med gratis transport og oplagring for at hjælpe befolkningen i Ukraine og flygtningene i nabolandene.

DACHSER har også indstillet alle transporter til og fra Rusland og Belarus. Dette gælder for vejtransport samt luft- og søtransport. Der er også indført et fuldstændigt stop for afhentning og lastning af forsendelser til interkontinentale togforbindelser og lastbiltransport mellem Asien og Europa, der ville passere Rusland eller Belarus.

Vi er klar over, at disse bydende nødvendige foranstaltninger vil lægge yderligere pres på vores kunders forsyningskæder. Vi vil imidlertid gøre vores yderste for at afbøde virkningerne og i fællesskab finde alternative måder at opfylde vores kunders transport- og logistikbehov på. 

Vi informerer løbende om eventuelle ændringer i den aktuelle situation. Hvis du har spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic