Markedsinformation

Vi har opdateret vores Brexit-tjekliste

Den 31. januar 2020 trådte Storbritannien ud af den Europæiske Union. Vi befinder os i øjeblikket i en overgangsfase, der varer til og med den 31. december 2020. Hvis denne frist skulle være blevet udskudt yderligere, skulle en aftale om dette have været på plads inden den 1. juli 2020, og det er derfor ikke længere muligt at forlænge overgangsfasen.

Storbritannien vil ikke længere være en del af det indre europæiske marked og toldunionen fra og med den 1. januar 2021. Hvis Storbritannien og EU ikke kan blive enige om en udtrædelsesaftale i den resterende overgangsfase, før denne dato, vil handel med Storbritannien fremover være omfattet af Verdenshandelsorganisationens regler for international handel.

Hos DACHSER kan vi ikke påvirke den politiske situation i Storbritannien, men vi kan hjælpe dig med at forberede dig så godt som muligt på de nye toldprocedurer. Derfor har vi opdateret og tilpasset vores Brexit-tjekliste i forhold til den aktuelle situation. Du finder dokumentet til download nedenfor.

Hvis du har spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Brexit-tjekliste PDF (0,07 MB)
Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic