Markedsinformation

Coronavirus: seneste nyt om vores drift i Kina

Vi vil løbende sørge for at holde dig opdateret omkring den aktuelle situation i Kina. For at holde den nye coronavirus nCoV under kontrol har de kinesiske myndigheder taget en række forholdsregler for at forhindre større forsamlinger og dermed minimere risikoen for yderligere udbredelse af smitten.

Mange af DACHSERs filialer genåbnede for almindelig drift mandag den 10. februar, men desværre fortsat med begrænset personale på grund af myndighedernes sikkerhedsforanstaltninger og rejseforbud. Derfor må du også forberede dig på, at der kan forekomme forsinkelser og operationelle udfordringer såsom mangel på lastbiler og begrænset kapacitet.

Vores filialer i Chengdu, Nanjing, Ningbo, Shenzhen, Suzhou og Zhongshan er i øjeblikket lukket, indtil ansøgningsprocessen med de lokale myndigheder er overstået. Nedenstående har vi listet yderligere information om vores drift i Kina på nuværende tidspunkt:

  • Vores medarbejdere arbejder hjemmefra
  • Vi opdaterer løbende med information om, hvornår vores filialer i Kina genåbner for almindelig drift
  • Vores filial i Hong Kong er på fuld drift

Vi vil fortsat følge situationen meget nøje og informerer løbende om eventuelle ændringer i driften. Hold øje med vores hjemmeside for seneste nyt om, hvordan situationen i Kina påvirker din forsyningskæde. Hvis du har spørgsmål vedrørende dine sendinger, er du velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Kontakt Maria Andersen