Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I vores seneste nyhedsbrev får du historien om Maiken Jonassen, Freight Forwarding Assistant hos DACHSER Denmark i Hvidovre, som er blevet repræsentant for de unge speditører i Danske Speditørers udvalg Young Freight Forwarders. Du får også nyheden om DACHSER Finland Oy, der åbner en ny logistikterminal til vejtransport i 2020.

Maiken Jonassen, tidligere elev og nu Freight Forwarding Assistant hos DACHSER Denmark i Hvidovre.

Vi går mod lysere tider. Dagen er tiltaget med godt tre timer, årets to første måneder er næsten gået, og foråret nærmer sig med raske fjed. Den 31. januar fik vi en blød Brexit, men der er stadig en risiko for, at vi får en hård Brexit, når overgangsperioden udløber den 31. december 2020. Derfor følger vi udviklingen nøje og opdaterer løbende vores hjemmeside.

I vores seneste nyhedsbrev får du blandt andet historien om Maiken Jonassen, tidligere elev og nu Freight Forwarding Assistant, som er blevet repræsentant for de unge speditører med sit engagement i Danske Speditørers udvalg Young Freight Forwarders. Hun håber på at kunne præge speditionsbranchen ved at give unge speditører en stemme.

Du får også nyheden om DACHSER Finland Oy, der videreudvikler sin forretningsmodel på det finske marked med en ny logistikterminal til vejtransport, der skal stå færdig i anden halvdel af 2020. Læs artiklen og se, hvordan den nye filial vil bidrage til vores nordiske netværk.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os