Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I vores seneste nyhedsbrev får du blandt andet et kærkomment afbræk fra COVID-19-nyhederne – et indblik i vores logistikverden, og hvordan vi stadig holder forsyningskæderne i gang. Du får blandt andet historien om, hvordan vi sammen med ID Identity, en af Europas førende leverandører af arbejdstøj, har kunnet skabe nye indgange til det store eksisterende, men mindre opdyrkede marked: Tyskland.

Facade hos den Holstebrobaserede virksomhed ID Identity, en af Europas førende leverandører af arbejdstøj.

2020 bliver et noget anderledes år, end vi havde regnet med. Coronapandemien er en brutal lektion i, hvor let en virus kan sprede sig, og den har vendt op og ned på vores hverdag. Men dermed er den også blevet en katalysator for nye teknologiske løsninger til at skabe et nogenlunde normalt arbejdsliv under usædvanlige omstændigheder og bevare kontakten med hinanden på afstand.

I dette nyhedsbrev får du blandt andet et kærkomment afbræk fra COVID-19-nyhederne – et indblik i vores logistikverden, og hvordan vi stadig holder forsyningskæderne i gang. Du får blandt andet historien om, hvordan vi sammen med ID Identity, en af Europas førende leverandører af arbejdstøj, har kunnet skabe nye indgange til det store eksisterende, men mindre opdyrkede marked: Tyskland.

Vi giver også et indblik i DACHSER-koncernens samlede årsregnskab, som viste en fremgang for 2019, og en status på Brexit, hvor vi søger svar på nogle af de uafklarede spørgsmål om, hvordan Storbritannien reelt vil forlade EU.

Endelig får du også historien om, hvordan vi fragtede 1.300 skrøbelige glasplader fra Sydtyskland til et af Londons mest berømte vartegn. Big Ben er lige nu under renovering, og glasset i tårnets fire urskiver skulle skiftes ud. Læs mere om, hvordan DACHSER håndterede denne særlige transport.

Tilmeld dig her

Alt dette og meget mere får du i vores seneste nyhedsbrev. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os