Nyheder

Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

Det er ikke til at komme udenom: 2020 blev et noget andet år, end vi havde forestillet os. Men i kuren mod coronatrætheden har der heldigvis også været plads til lidt andre nyheder. Amerikanerne gik til stemmeurnerne, og Storbritannien trådte officielt ud af EU. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Husk at booke varetransport i god tid før jul.

Det er ikke til at komme udenom: 2020 blev et noget andet år, end vi havde forestillet os. Selvom en stærkt invasiv virus fik lov at fylde det meste af hverdagen med nye ord som ”flokimmunitet”, ”hjemmekarantæne” og ”smitteopsporing”, er det ikke de eneste ord, der har fået en plads i det danske sprog i 2020.

”Evighedsbuket”, ”pakkeshop” og ”sølvpapirshat” er blot nogle eksempler på andre nye sproglige bekendtskaber. I kuren mod coronatrætheden har der nemlig også været plads til lidt andre nyheder. Amerikanerne gik til stemmeurnerne, og Storbritannien trådte officielt ud af EU. Vi har samlet en guide med alt, hvad du skal vide om brexit, på vores hjemmeside.

Du kan også læse historien om vores kollega, nysvenske Zaid Abdulaali, der arbejder på vores terminal i Stockholm. For næsten fem år siden forlod han sit hjemland og sit job som færdselsbetjent og immigrerede til Sverige, og takket være et unikt samarbejde med et lokalt socialt startup arbejder han nu som Logistics Operative hos DACHSER. Du kan også læse om vores projekt med emissionsfrie leveringer til Oslo centrum eller om vores samarbejde med børnehjælpsorganisationen terre des hommes.

Disse historier og meget mere finder du i årets sidste nyhedsbrev fra os.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic