ID Identity blev stærkere på det tyske marked

Den Holstebrobaserede virksomhed ID Identity er en af Europas førende leverandører af arbejdstøj inden for tre segmenter: corporate wear, textile service og private label. Fra kontoret i Holstebro går distributionen til hele det nordlige Europa, og med hjælp fra DACHSER har ID Identity fået nye indgange til det tyske marked.

Den Holstebrobaserede virksomhed ID Identity er en af Europas førende leverandører af arbejdstøj.
Den Holstebrobaserede virksomhed ID Identity er en af Europas førende leverandører af arbejdstøj.

I mange år har ID Identity samarbejdet med DACHSER Denmark for at optimere logistikken. Selskabet har fået del i DACHSERs europæiske netværksmotor for stykgods, og med daglig afhentning af pallegods på lageret i Holstebro er der godt gang i vareflowet. De daglige afgange har været med til at skabe indgange til virksomhedens store eksisterende, men mindre opdyrkede marked: Tyskland.

”DACHSERs største force er linehaulkonceptet,” fortæller Heino Pedersen, Warehouse Manager hos ID Identity. ”Vi har en god sporbarhed, og vi drager fordel af daglige afhentninger med linehaul afgange. Det passer perfekt til vores koncept og vores markeder. Lige nu har vi især fokus på at styrke os på eksisterende markeder, men derudover har vi altid øjnene åbne for nye markeder og muligheder. Derfor er det vigtigt, at de aftaler, vi har indgået, bliver overholdt, både når det gælder afhentning og levering. Det er med til at stille os stærkere på det tyske marked, og vi får ros fra vores kunder for netop disse ting.”

Levering direkte til slutkunderne

ID Identity er især kendt som en førende producent af Corporate Wear, der betragtes som branchens bedste i forhold til kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed. Med andre ord leverer ID Identity arbejdstøj til enhver branche, og  kunderne tæller alt fra industrivaskerier over fødevare- og medicinalvirksomheder til de store byggemarkeder. Før ID Identity gik ind i samarbejdet med DACHSER, oplevede de nogle udfordringer, især i forhold til deres tyske kunder. De ønskede dag-til-dag-leveringer og pålidelighed i de daglige afhentningsrutiner.

"Vi har en god sporbarhed, og vi drager fordel af daglige afhentninger med linehaul-afgange. Det passer perfekt til vores koncept og vores markeder."
Heino Pedersen, Warehouse Manager hos ID Identity.

Slutkunderne er som regel mindre virksomheder, der måske ikke er udstyret med truck og ramper. Derfor kom Heino Pedersen og Anders Hove, Sales Manager hos DACHSER Denmark i Kolding, frem til en brugbar løsning. For at tilgodese denne kundegruppe leveres varerne med lift som en særlig service.

”Vi får godset godt og sikkert ud til ID Identitys kunder på daglig basis, og fordi vi leverer med lift der, hvor der er brug for det, kan vi lette hverdagen for slutkunderne,” fortæller salgschef Anders Hove. ”Vi har et rigtig positivt samarbejde, hvor vi mødes nogle gange om året og gør status over samarbejdet og drøfter nye tiltag, så begge parter altid har fingeren på pulsen.”

Heino Pedersen, Warehouse Manager hos ID Identity.
Heino Pedersen, Warehouse Manager hos ID Identity.

Tidsbesparende logistik

For Heino Pedersen er en god logistikpartner mere og andet end en transportør, der sørger for, at hans varer bliver flyttet fra A til B. For ham er det en vigtig sparringspartner. Samtidig er det vigtigt, at han ikke selv skal bruge tid på at tjekke op på sine sendinger: Han får informationen leveret via DACHSERs eLogistics-app, han får notifikationer fra ActiveReport – og så får en visuel, digital bekræftelse på, at varerne er modtaget hos hans kunder, et ”proof of delivery” eller POD. Det sparer i sidste ende tid for Warehouse Manageren og hans kollegaer:

”Når jeg går hjem hver dag, så ved jeg, at pallerne er hentet og afsendt, og jeg skal ikke hver dag bruge tid på overvågning med Track & Trace. Heldigvis er det meget, meget sjældent, vi bruger systemerne. Det er netop det, der er styrken – jeg har ikke behov for at bruge dem, fordi kvaliteten er i top,” afslutter Heino Pedersen.

Med en ny aftale på plads fortsætter samarbejdet i hvert fald nogle år endnu, for det er ikke blot en transportør, ID Identity har brug for – det er en sparringspartner.

Om ID Identity:
ID Identity er en af Europas førende producenter af Corporate Wear. Virksomheden har danske rødder men et internationalt udsyn, når de skaber tøj til virksomheder og begivenheder, som hver dag er med til at skabe en fælles identitet hos kunderne. Deres services tæller alt fra kvalitetsløsninger til vaskeri og leasingområdet til sparring om produktudvikling, design og rådgivning, og kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed er altid i højsædet.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os