Årsrapport om samarbejdet med børnehjælpsorganisationen terre des hommes

Siden 2005 har DACHSER støttet børnehjælpsorganisationen terre des hommes med det formål at forbedre udsatte børns og unges levevilkår og uddannelsesmuligheder. Årsberetningen for 2022 giver et overblik over de verdensomspændende projekter og deres resultater.

Siden 2005 har DACHSER støttet børnehjælpsorganisationen terre des hommes.

25-årige Neha bor i Holambi Kalan i Delhi i det nordlige Indien. Siden hendes mor døde i december 2020, har hun været nødt til at hjælpe med at forsørge sin familie på ni. Med støtte fra terre des hommes og DACHSER har hun været i stand til at tage et computerkursus og lære engelsk, og det har gjort det muligt for hende at få job som kontorassistent.

I øjeblikket omfatter samarbejdet mellem DACHSER og terre des hommes projekter i det sydlige Asien, det sydlige Afrika, Latinamerika og siden 2022 Ukraine. Fokus er primært på socialt og økonomisk udsatte befolkningsgrupper.

Projekterne gennemføres ikke af terre des hommes-medarbejdere, der rejser til de respektive lande, men af lokale projektpartnere, der kender de lokale forhold, nødvendigheder og udfordringer.

Læs årsrapporten her

DACHSERs støtte er langsigtet, og der tilføjes hele tiden nye projekter og initiativer. I årsrapporten kan du læse om de aktuelle projekter.

Annual report DACHSER terre des hommes 2022 PDF (7,48 MB)
DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic