DACHSER Norway åbner ny filial i Kristiansand

Logistikudbyderen udvider på det norske marked og vil fremover kunne imødekomme flere kunders behov i det sydlige og vestlige Norge.

Den nye filial i Kristiansand markerer et vigtigt skridt i DACHSER Norways udvikling.

DACHSER er en førende global aktør inden for logistikløsninger, som fortsætter sin vækst på det norske marked. Åbningen af en ny filial i Kristiansand markerer endnu et vigtigt skridt i DACHSER Norways strategiske udvikling. Med sin beliggenhed i den sydlige landsdel Sørlandet bliver den nye afdeling et vigtigt knudepunkt, der ikke kun vil styrke DACHSERs netværk i Norge, men også i resten af Norden og Europa.

DACHSER Norway blev grundlagt i 2005 og har siden oplevet uafbrudt vækst, primært baseret på stykgodsdistribution i Europa med base i landsdelen Østlandet. I 2021 blev der åbnet et salgskontor i Kristiansand. Udover kvalitet og effektivitet har virksomheden altid haft fokus på intelligente logistikløsninger, der forenkler kundernes forretningsdrift. Demografisk set vil udvidelsen i Kristiansand betyde, at DACHSER nu dækker op til 60 % af Norges befolkning. Derudover nyder regionen godt af en hurtigt voksende økonomi, og den er et vigtigt center for handel og industri.

"Vi er glade for at kunne tilbyde kunder i det sydlige Norge daglige afgange til Europa til gavn for import og eksport med korte leveringstider og et pålideligt netværk. Integrerede og ensartede processer og systemer danner grundlaget for den kvalitet og stabilitet, der kendetegner DACHSERs positionering på logistikmarkedet. Det sætter os i stand til at spille en vigtig rolle med hensyn til at støtte virksomheder og organisationer i Kristiansand og resten af Sydnorge i deres bestræbelser på at opnå succes på det nationale og internationale marked," udtaler Magnus Asbjørnsen, Sales Manager hos DACHSER i Kristiansand.

Kombinationen af lokalkendskab og global tilstedeværelse spiller en afgørende rolle for, at DACHSER Norway kan tilbyde sine kunder i regionen skræddersyede løsninger, der kan imødekomme deres specifikke behov. Ved at bringe sin ekspertise til Kristiansand vil DACHSER være i stand til at tilbyde virksomheder mere skræddersyede import- og eksporttjenester, der åbner nye døre og sikrer lettere adgang til Europa.

Effektive og pålidelige logistikløsninger

Med etableringen af den nye afdeling i Kristiansand vil DACHSER Norway fortsat fokusere på at være kundernes førstevalg, når det gælder integrerede logistiktjenester, og samtidig være en stabil og pålidelig partner for sine samarbejdspartnere.

"Magnus har indgående kendskab til markedet i Kristiansand-området og har spillet en vigtig rolle med hensyn til at styrke vores markedsposition og aktiviteter i regionen. Ved nu også at etablere driftsmæssige og operationelle aktiviteter her forankrer DACHSER Norway sin position i Norge. Vi vil fortsat fokusere på effektive og pålidelige logistikløsninger af høj kvalitet og ser denne udvikling som et godt supplement til DACHSERs allerede robuste netværk," afslutter Country Manager for Dachser Norway, Armend Krasniqi.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic