Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

Du er formentlig ved at gøre mental status over år 2022, der næsten er gået. Men lad os se fremad mod et nyt år med nye muligheder, for vi kan ikke ændre fortiden, men den kan gøre os klogere på fremtiden. Fremtiden er netop temaet i dette, årets sidste nyhedsbrev fra DACHSER.

Fik du årets sidste nyhedsbrev fra DACHSER i din indbakke?

Her på tærsklen til 2023 ser vi en tendens i transportbranchen, som vi gerne vil være med til at vende. Nyheder om den akutte lastbilchaufførmangel præger fortsat nyhedsbilledet for vores branche. Vi har talt med Peter Hut, General Manager for DACHSER Denmarks filial i Hvidovre, som giver sit bud på, hvordan vi som logistikvirksomhed kan bidrage til at lukke hullet.

Chaufførmanglen er blandt andet udtryk for, at vores verden er i forandring. Netop når omverdenen ændrer sig, søger vi i højere grad mod det personlige, mod de menneskelige relationer. I denne kontekst ser vi nærmere på vores samarbejde med Kamstrup, der har speciale i intelligente måleløsninger til vand og energi, for her handler det ikke blot om bundlinje, men om mødet mellem mennesker.

Som julestjernen på grantræet får du også en glædelig julenyhed om, hvordan vi har valgt at støtte lokalt i år, så flere familier i Hvidovre kan få råd til at holde jul. Dette er blot nogle af de spændende nyheder fra logistikkens verden, som vi har håndplukket til dig i årets sidste nyhedsbrev fra os.

Tilmeld dig her

Får du ikke vores nyhedsbrev? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic