Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I vores seneste nyhedsbrev gør vi status over 2023 – et på mange måder overraskende år. Men vi ser også fremad mod næste år og prøver at være på forkant med udviklingen. Læs mere og husk, at du kan tilmelde dig, så du får det direkte i indbakken.

Vi lancerer fremtidens terminal i Hvidovre.

2024 bliver året, hvor vi åbner en filial i Aalborg og kommer tættere på vores kunder i det nordjyske. Fra kontor- og terminallokaler i Port of Aalborgs erhvervspark vil vi forsyne virksomheder i området via flere daglige afgange fra vores vejtransportfilial i Kolding.

Vores indtog i Aalborg er en milepæl for os og en vigtig udbygning af vores netværk i Danmark, og vi ser frem til at levere skræddersyede løsninger til vores kunder og bidrage positivt til det stærke lokale erhvervsliv.

2024 bliver også året, hvor vi lancerer fremtidens terminal i Danmark. 471 optiske scanningsenheder er blevet installeret i loftet på vores terminal i Hvidovre, hvorfra de med jævne mellemrum skal scanne og tage billeder af alt gods på terminalen og dermed lette de manuelle processer ved godshåndtering. Vi er meget spændte på at kunne tage systemet i brug i løbet af januar og være med til at sætte standarden som pilotfilial.

Men før vi går ind i et nyt år, vil vi igen minde om vores sidste afgange før jul og første afgange efter nytår med opfordringen: Husk at booke i god tid. Dette er blot nogle af de nyheder, du får i årets sidste nyhedsbrev fra os.

Har du ikke fået nyhedsbrevet?

Gå ikke glip af nyheder, der kan gøre din virksomheds forsyningskæder mere modstandsdygtige. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic